Fotoğrafçılık Forumları
Nikon F55
Merhaba,
benim Nikon F55 im var. Ancak ben makinemi yeterli biçimde kullanamıyorum. Daha iyi fotoğraf çekmek için ne yapmalıyım. Biraz karışık bir makine. Fikir verebilirseniz çok sevinirim.
karışık derken elindeki SLR bir makina,yani sadece bas çek değil,özellikle diyafram,enstantane,film hızı bilgileri gerektiren bir makina...bence özellikle internetten bu üçü arasındaki bağlantıları anlatacak dökümanlar bularak iyi fotoğraf çekmek için bir başlangıç yapabilirsin...bunun yanısıra makinanın netleme noktaları üzerinde daha çok durmanı öneririm,çünkü böyle bir makinada net alanlarını kendin seçebilir,istersen fotoğrafın istediğin alanlarını net diğer alanlarını netsiz bırakabilirsin..tabi bol bol çek diyicem ama sonuç itibariyleelindeki filmli bir makina,maliyetlerine katlanmak kolay değildir...
evet farkındayım. Şu an geliştirmek için çalışıyorum Verdiğin bilgiler için saol. İlgine teşekkürler...
Sana önerebileceğim en değerli ve öğretici kaynak National Geographic Fotoğraf Okulu cdleridir. Eğer dergiyi telefonla ararsan cdleri edinebilirsin. Bu cdler sayesinde fotoğraf makineleri ve fotoğrafçılıkla ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz.
National Geographic Fotoğraf Okulu cdlerini ögrendigim iyi oldu..tşkler..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43