Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D70s
arkadaslar bu makineyi kullananlar varsa lutfen performans bilgilerini benimle paylasabilirmi
cunku bende d70s almayi dusunuyorum
simdiden tesekkurler
#abraham' tarafından 25.09.2005 17:45:38 tarihinde düzenlendi.
Evet gerçekten de ceko. 3 tane sb800 ü olan arkadaş var.
bende 2 ay oldu alalı mukkemmel ama objektifin kaiteli olursa
d 70 i duyunca geçen ay d 70 alan ve makinasına toz kondurmayan bi arkadaşımı hatırlıyorum hep...iyi bi makina olmasa almazdı...
arkadaslar yorumlar icin tesekur ederim
ama ben zaten profesyonel olarak studyo fotografcılıgı yapıyorum
bu noktada fikirlerinizi somustum
yinede elinizde cekilmisresimleriniz varsa burada bizlerlepaylasırsanız sevinirim
simdiden tesk
#abraham' tarafyndan 02.10.2005 16:47:10 tarihinde düzenlendi.
evet güzel bi makina özellikle karanlık ve loş ortamlarda performansı yüksek.hatta burda nikonD70le çekilen çok fotoğraf var.incelenince farkını anlıyorsunuz.hatta nikonD70le şöyle bir anım var bir tanıdığımızn düğününde bu makinayı kullanmıştık.düğün sahipleri fotoğrafları çok beğendi bizde bunun üzerine hafıza kartını 3kere bilgisayara aktarıp tekrar fotoğraf çekmeye başladık.D70imle birkez daha gurur duydum
selam abraham almayı düşündüğün makina mükammal bir makinadır bütün teknik özelliklerini ve fiyatını www.macrofoto.com.tr den bulabilirsin
studyo fotografcısı olarak hem nikon d70 hemde 350 d kullanma sansına sahip oldum. stüdyo cekimleri için arada dağlar kadar fark var diyebilirim. Sonuc olarak bende 350d alırken internetteki karşılaştırmaları referans olarak kabul ettim ama hata ettim. Ten rengi doygunluk sıcaklık vb konularda nikondan cok tatlı neticeler alıyorum. Canonda ne kadar oynasanda bu netice alınamıyor. Canonun aktüel cekimler icin uygun oldugunu soyleyebilirim.Bugun canonu verdim tekrar nikona gectim. İyide ettim. Focal carpanına pikseline govdesine bakmayın cekin görün.
arkadaşlar burası analog makine frumu!!!
yanlış yerdesiniz!!!
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-