Fotoğrafçılık Forumları
Acemiyim Yardım Edermisnz
merhabalar,,yha bn 2 senedir fotogrf cekmeye,fotogrf makinalarına merak duyuyorum,,daha dorusu sizler kadar olamas ama,,kendimi geliştirmk istiyorum vee yanii baktığım karelerin aynnısını da fotogrf makinama yansımasını istiyorum ne tür bi makina tercih edrsinz,,bana yardımcı olursanz cok sewinrim
canon ya da sony al.
merhaba,
konuyu analog da açmışsın ama ben yinede sorayım:analog mu dijital makinamı almayı düşünüyorsun?
yha aslında ewet karışıklık oldu malesef.dijital SLR fotogrfa makinalarına ilgi duyuyorum ama kararsız kaldım hangisinin iyi olduğuna bide acemi ve meraklı olduğum için en iiisini mi yoksa şimdilk kendimi geliştirmek içn hangi makinadan alsam die kararsız kaldım
merhaba,
dlsr alman en iyisi olur.
tabi önemli olan bütçe maalesef ne kadar ayırdın bu iş için?
eğer 1200 ytl altı ise, o zaman kaliteli bir dslr alabilirsin.ünkü bu fiyatlarda alacağın dslr go sınıfın giriş makinları olur ki, kitle gelen objektif vs. bir süre sonra yetmez.
sevgiler...
yha aslında bu konuda bütceyi bn ayırmıyorum malesef,babam ayarlıyo yanii bu yas da böle oluyo haliyle
yani ama 1200 ytl altında olursa daha ii olcak.okul fnl olduğundan tatilde fotografcılık kursuna gitmeyi istiyorum bunun için fotogrf makinasının bi başlangıc gibi düşünüyorum...
merhaba,
yaşının kıymetini bil kendi paranı kazanmaya başlayınca ayıracak bütçen de olamıyor pek
sana tavsiye edeceğim model Fuji'nin yeni makinası S8000.elle ayar seçenekleri ile kendini iyice geliştirirsin.optik zoomu da çok yüksek.18X
fiyat olaarak da 1000 ytl yanılmıyorsam.
bu paraya bir dslr de alabilirsin ama dediğim gibi alacağın dslr'ın alt modellerinden olacak.
klay gelsin
ne resmi çekeceğine bağlı önce şunu yaz sert konulu resimlermi istion yoksa yoksa yumşak görüntülermi istion yumşak görüntü için canon en uygun marka
yha aslında bn daha cok gölge,yansıma agırlıklı insan manzaraları,doga harikaları ve anlamlı bulduğum günlük haytaki herşeyi yakalayan bi fotogrf makinası istiyorum...
Selam, önce temel bilgilerini güçlendirmelisin, sonra uyguladıkça ve dikkat ettikçe gördüğünü ve/veya komposizyonlarında daha başarılı olacaksın.
Akşamları 21.00'den sonra '' doganbatur34_76@hotmail ile MSN'den haberleşirsek temel bilgileri paylaşırım.
(bu arada 35 yıldır reklam fotoğrafçılığı yapıyorum, İFSAK üyesiyim, Antalya'da yaşıyorum))
zenit forever
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Acemiyim Daha Lütfen Yarım Edin!
07 Eki. 2013, 12:39 ahmetanka
2238007 Eki. 2013, 16:11
avanguardist -
Bütçem 1500 Tl(acemiyim) Hangi Makine ?
05 Tem. 2013, 00:17 byrelativo
5218417 Tem. 2013, 21:58
lerdusu -
-
-
-
Nikon D3100 Objektif Tavsiye. Acemiyim
13 Haz. 2011, 19:35 jigsawcpt
2274815 Haz. 2011, 16:35
jigsawcpt -
Acemiyim. Nikon Coolpix L120.
28 Nis. 2011, 15:10 metinercan
2310915 May. 2011, 22:37
blackmanhuso -
Kararsızım ,acemiyim.. Çok İstyorum.. !!
02 Mar. 2011, 23:32 gamzea
5145304 Mar. 2011, 07:57
remi5861 -