aseg
aseg (üye)
Tokat / Amatör

Pc Cam

orite vc3240 model bir digital kamere aldım ama mesafe uzaklaştıkca görüntü bozuluyorörneğin gece kanlığı çektigimdi( flaşsız olarak) yıldızlara bakar gibi bir görüntü oluşuyor ve wep cam ( pc cam ) ı kullanmayı bir türlü başaramadım. bilgisayara programını kurduğumda MGI photoSuite 4 adında bir resim ve görüntü editörü kuruldu ama içeriginde bir türlü pc camı bulamadım. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih: 19 Şubat 2004, 00:04 - İp: yok
promethe
promethe (üye)
Ankara / Amatör

Birden fazla işi bir makinede görmeye çalıştıkça randıman azalır. Dikkat et kaliteli makinelerin çoğunda webcam özelliği yoktur. Soruna gelirsek doğal olarak cevabını bilmiyorum, e o zaman neden yazma gereksinimi duydum, sanırım aynı şeyleri bana da söylediklerinden senin de bilgin olsun istedim. Kusura bakma!

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır...

 

Tarih: 3 Mart 2004, 02:33 - İp: yok
gezgin
gezgin (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

gece karanlıkta flassiz cektiginiz fotograflarin dusuk kaliteli olmasi ve yuksek noise orani oldukca normaldir. zaten elinizdeki makinanin beyaz ayari mevcuttur. detayli bilgiyi saticinizla goruserek alabilirsiniz. ayrica web cam olarak kullanmak icin, webcam destekleyen bir yazisma (chat) programina ihtiyaciniz var. mesela msn messenger programini www.msn.com adresinden indirebilirsiniz.

 

Tarih: 21 Nisan 2004, 03:08 - İp: yok
  • 1