roxy78
roxy78 (üye)
İstanbul / Meraklı

Mediamarkt Ml-l3 Kumanda Macerası

daha önce nette yaptığım araştırmalar sonunda nikon D3000 için ML-L3 kablosuz uzaktan kumanda almaya karar vermiştim, ama anadolu yakasından sırf bunun için hayyam pasajına gitmek açıkçası zor geliyordu.

dün akşam yenisahra mediamarkt'a rafta son bir adet buldum, fakat kodda hata olmasın diye satış danışmanına sorma hatasında bulundum.

sonrası şaka gibi...

bunun ısrarla d90 kumandası olduğunu diğer söyledi diğer arkadaşını çağırdı, o da biz denedik, olmadı dedi raftakini deneyelim dedim olmaz dediler, d3000 teşirde, 40 tl'lik kumanda denenmiyor, içindeki naylonu sökemezlermiş falan filan.sonra nikon türkiye'den arkadaşını aradı.o da aynısını söyledi.en sonunda ismimi alıp nikon türkiye'ye telefon edip net bilgi alıp, beni arayacaklarına ve adıma kumandayı ayırmaya ikna ettiler.

tam çıkıyordum blackberry aklıma geldi.google'da ufak bir arama sonucu nikonusa ve http://www.nikon.com.tr/productitem.php?pid=1011-5e393cb0a2 linklerinden kendimi bu ürünü almaya ikna ettim...

sonuç mu...

eve geldim kutuyu açtım, makinayı tripoda oturtup remote moduna getirdim, makinadan uzaklaştım, baktım ortada pil yok, naylondan çıkarmadan kumandaya bastım makineyi kıpraştırmadan ilk karemi çektim...

büyük marketler fiyat odaklı rekabete odaklanmış mal satmaya çalışıyorlar, ama herşeyi satmaya kalkıyorlar, fakat böyle özel ürünleri satacak adamları yok.aradığını bulursan aşk olsun...

#roxy78' tarafından 13.05.2010 10:10:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Mayıs 2010, 10:09 - İp: 212.***.**1.115
albayrak321
albayrak321 (üye)
İstanbul / Amatör

geçmiş olsun

 

Tarih: 14 Mayıs 2010, 12:46 - İp: 88.***.**5.4
sinnux
sinnux (üye)
Bursa / Meraklı

Dansöz gibi kıvırmış hepsi Geçmiş olsun, hayırlı olsun

 

Tarih: 15 Mayıs 2010, 00:04 - İp: 78.***.**3.234
canakulker
canakulker (üye)
İstanbul / Amatör

o bir şey değil..
koskoca sony center'a gittim, 2.5 km yol yürüdüm, sırf bi dslr almak için
sony a350'yi alacaktım, vizörü optik mi elektronik mi dedim, atıp tuttu, elektronik diye..
Lens kapağını kaldırdığımda gördüm ki, vizörden görüntü var..
nakit parayı saymıştım, faturamı da almıştım, ürünü 5 dakika sonra iade verdim.
Ben de biliyorum optik vizörün elektronikten iyi olduğunu ancak, mağazalara konulan, broşür bilgisini ezbere bilen elemanın bile olmadığı yerden dslr almak bana hoş gelmiyor..
Ne zaman ki bu dslr'lar esnaftan avm'lere indi, işte o zaman işin suyu çıktı...
Ancak suç çalışanda değil, işverende..

 

Tarih: 23 Haziran 2010, 12:22 - İp: 88.***.**6.178
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Bende geçen bir marketin manav bölümüne gittim.. bi karpuz aldım... tezgahtaki görevliye bu karpuz datlımı yoksa datsızmı diye sordum.. bu ara karpuzlar datsız dedi.. peki kesmecemi diye sordum.. keseriz dedi.. kestik.. kıpkırmızı çıktı.. kesin datsızdır diyerek bi üçgen çıkarttım dadına baktım.. kurabiye gibi.. nefis.. karpuzu iade ettim.. çıkarken market müdürünede terso yaptım "karpuzun tadını bilmeyen reyon görevlisi çalıştırıyosun" diye..


bunu niye mi anlattım..
ne'den şikayet ettiğinizi anlamadım. nazire yaptım. ironi yaptım.

medyamarktan çok kere ürün aldım çok kere iade verdim ve daha hiç sorun yaşamadım.. ya bana hep iyileri denk geldi.. yada siz lüzumsuz bir şikayettesiniz.. (medyamarkın bu kadar reklamını yaptım daha bir kuruş komisyon vermedi köftehorlar.. ama almış kadar oldum o ayrı)

 

Tarih: 23 Haziran 2010, 15:30 - İp: 88.***.**3.170
  • 1