molten
molten (üye)
İzmir / Özel Gün Fotoğrafçısı

Sony Hxr Mc2000 Yeni

Merhaba arkadaşlar bu kamerayı kullanan varmı tecrübelerine ihtiyacım var

Tarih: 6 Şubat 2011, 12:07 - İp: 188.***.**2.23
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

HXR-MC2000U profesyonel, omuz AVCHD video kamera bağlama. This camera is ideally suited for customers stepping up to file based workflow. Bu fotoğraf makinesi ideal tabanlı iş akışı dosya kuvvetlendiriyorum müşteriler için uygundur.

It records high-def. Bu high-def kaydeder. AVCHD or DVD quality MPEG-2 standard-def. AVCHD veya DVD kalitesinde MPEG-2 standardı-def. onto its built-in 64GB solid state drive or to readily available, consumer memory cards. üzerine onun yerleşik 64GB katı hal sürücüsü veya hazır tüketici hafıza kartları için. With premium design characteristics and full-raster high-definition 1080i recording capability, the HXR-MC2000U is ideal for weddings, corporate communications, colleges, universities, sporting events, and working videographers on a budget. özel tasarım özellikleri ve tam Raster yüksek çözünürlüklü 1080i kayıt yeteneği ile, HXR-MC2000U düğün, kurumsal iletişim, kolejler, üniversiteler, spor etkinlikleri ve çalışma videocular bir bütçe için idealdir.


* Geniş açı profesyonel kaliteli Sony G Lens teknolojisi sıradışı görüntü sadakat sağlar.
* 12x zoom: 2.8mm to 36.8mm provides wide angle of view (29.8mm in 35mm equivalent). 12x optik zoom: 36,8 mm ile 2.8mm bakış geniş açı (35mm eşdeğeri 29.8mm) sağlamaktadır.
* 1/4" back-illuminated Exmor R CMOS sensor offers exceptional low-light sensitivity (3 lux). 1 / 4 "arka aydınlatmalı Exmor R CMOS olağanüstü bir düşük ışık hassasiyeti (3 lux) sunar sensörü.


------------------

* Dahili 64 GB katı hal sabit disk sürücüsüne FX modu (24Mbps) kaydedilen HD video altı saat kadar saklayabilirsiniz.
* One Media Card Slot conveniently accepts: SD/SDHC/SDXC and Memory Stick Duo / Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo media cards. Bir Ortam Kart Yuvası rahat kabul eder: SD / SDHC / SDXC ve Memory Stick Duo / Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo bellek kartı.
* Assignable lens ring allows precise manual control of focus, exposure, white balance, iris and shutter speed. Atanabilir lens halkası netlik, pozlama, beyaz denge, iris ve çekim hızı hassas manuel kontrol sağlar.
* 2.7" (measured diagonally) PhotoPlus touch screen LCD technology brings higher contrast and brightness to the LCD display. 2.7 "(ölçülen çapraz) PhotoPlus dokunmatik ekran LCD teknolojisi daha yüksek kontrast ve LCD ekran parlaklık getiriyor.
* Optical SteadyShot® Image Stabilization and Active Mode SteadyShot mode provide tenfold camera shake reduction even on the telephoto end. Optik SteadyShot ® Görüntü Sabitleme ve SteadyShot Aktif Modu modu on kat telefoto ucunda bile kamera sarsıntısından azalma sağlar. In addition, Active SteadyShot corrects camera sway that occurs while walking. Buna ek olarak, Active SteadyShot yürürken meydana kamera sallanma düzeltir.
* Quick AF system improves precise auto focus even in low light situations. Quick AF sistemi düşük ışıklı ortamlarda bile hassas otomatik odaklama geliştirir.
* Full raster 1920 x 1080i AVCHD high definition recording at up to 24Mbps. kadar 24Mbps için de tam raster 1920 x 1080i yüksek çözünürlüklü AVCHD kayıt.
* DVD quality Standard Definition recording. DVD kalitesinde Standard Definition kayıt.

 

Tarih: 8 Şubat 2011, 16:45 - İp: 78.***.**9.196
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kamerayı yeni yeni inceliyorum. zaten 2011deyiz. kötü bir ürün ç.ıkmayacağı belli. aradığım 1 tek özellik var.

karta mı yazıyor? yoksa kasete mi yazıyor?

eğer karta ise bu kamera alınır derim. kasetli ise alınmaz. hem kasetli hem kartlı ise alınır.

 

Tarih: 8 Şubat 2011, 16:47 - İp: 78.***.**9.196
hasan_kara
hasan_kara (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

hocam makinayı şuan biz kullanıyoruz on numara bir makina makina hem harddiske hemnde hafzı kartına kayıt edebiliyor harddiski 62gb zaten karta gerek kalmıyorrr bide tek kötüşüğü makinanın hep parca parca kayır alıyor harddiskli olduğu için ama birleştirme programlarıyla düzeltile biliyor tavsiye ederim almanı bulursa nhemen al benceeee

 

Tarih: 8 Temmuz 2011, 13:54 - İp: 88.***.**1.73
benvekendim
benvekendim (üye)
Manisa / Firma

Hasan kardeşim kamera kayıtları parça parça yapıyor demişsin kayda girip çıktığın için mi parça parça yapıyor kaydı?

 

Tarih: 26 Eylül 2011, 17:47 - İp: 195.***.**8.16
fotorite
fotorite (üye)
Ankara / Amatör

Ben bu kamerayı satan arkadaşları tanıyorum. Çok met ettiler. Rakipsiz diyorlar fakat Panasonic MDH2 İle kıyaslandığında MDH2 ağır basıyor diyorlar. onlara da bir sorun isterseniz. kameramankara.com

 

Tarih: 5 Nisan 2014, 23:39 - İp: 78.***.**0.42
  • 1