fikrigurel
fikrigurel (üye)
Kocaeli / Firma

İki Kamera İle Tek Video

Merhaba arkadaşlar,

Biz küçük bir toplantıya davet videosu çekeceğiz, videomuzda biraz bu zamana kadar yapılan işlerden ve gelecekte yapılacaklardan bahsedilecek.Bu bilgilerin aktarıldığı sırada arka planda deniz manzarası olacak.Çekimi iki kamera ile yapmak istiyoruz.

Bir tanesi konuşmayı gerçekleştiren dernek başkanını çekecek bir diğeri ise deniz manzarasını ve çevreden görüntüleri arada bir çekimin arasına sokacak.Bu işlem için video mikser almamız gerektiğini biliyoruz fakat bir defalık bir işlem yapılacağı için gerek duymuyoruz almaya böyle bir çekimi nasıl yapabiliriz.

Adobe programı ile iki kameradan çekim videosunu tek video gibi yapabiliyoruz ama asıl sorun ses bir kamera ile sesi alsak olmaz ayrı kayıt içinde gine ayrı bir cihaz alınması gerekir.Bunu da yapmak istemiyoruz, para harcamak istemiyoruz.Kameralarımız Sony profesyonel kameralardır.Sizlerden destek istiyoruz nasıl bir güzel video ortaya çıkartabiliriz...

Tarih: 23 Ağustos 2013, 02:26 - İp: 88.***.**2.107
kameramann-de
kameramann-de (üye)
Yurtdışı / Özel Gün Fotoğrafçısı

Merhabalar Neden bir isi erbabina vermiyorsunuz ki,
o kadar zaman kaybedeceksiniz olmadi etmedi diyesiye kadar verin bir isi bilene oda kazansin sizde tanitiminizi profesyonelligini ön plana koyun haksizmiyim.

 

Tarih: 30 Ağustos 2013, 00:15 - İp: 62.***.**4.32
lightingturkey
lightingturkey (üye)
Kilis / Amatör

hiç kasma, kameraları teke düşür bak işine.

hem paran yok hemde uğraşmaya teknik bilgin yok. hiç olmazsa rezil olma riskiniz sıfır olmuş olur

astistlik yapmanın lüzumu yok.

 

Tarih: 1 Eylül 2013, 04:53 - İp: 199.***.**8.10
  • 1