baltunn
baltunn (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Full Hd Video Kamera

merhabalar arkadaşlar full hd kamera almayı düşünüyorum fakat hdd veya sd ye kayıt yapan olucak fakat kayıt yaptıktan snra video lar hdd içinde parça parça olsun istemiyorum düşük ışıkta net görüntü olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Tarih: 21 Temmuz 2011, 10:37 - İp: 212.***.**8.30
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

farzedelim ki tek parça video oldu. bunu cd/dvd/blueray 'e nasıl yazdıracaksınız? ya editleyip edit programıyla yada nero ile. o zaman, ha parça olmuş he bütün olmuş bir şey farketmez ki?

parçalarıda aynı metod ile cd/dvd/blueray'e yazdıracaksınız zaten. değişen bişey olmayacak.

bence parça halde olup olmaması sorun olmaz. hatta iyi bile olabilir. mesela, bir yere kadar sorunsuz giden kayıt, bir yerden sonra olmadık şekilde sorun yaratsa en azından diğer sağlam parçalar bozulmadan etkilenmemiş olur.

gibi..

------------
düşük ışık konusunda şu ayrımı yapmak faydalıdır.

1- düğün dernek çekimleri
2- tekrarı olabilen planlı çekimler (ürün çekimleri, tanıtım çekimleri, kısafilm çekimleri)

1- düğün dernek çekimlerinde kameraman genelde hareketli olur. hrhangi bir zaman da birden düşük ışık olabilir. bu yüzden tepe ışığını açarsınız sıkıntı olmaz. amaç anı yakalamak olduğu için öncelik çekilen şeylerin net olarak görülebilmesi.

2- tekrarı olabilen çekimler için makinanın ayarlarına girip düşük ışık moduna almalısınız. bu odda çoğu zaman tripod gerekebilir. deneye deneye ideal ayarı bulursunuz ve çekersiniz.

 

Tarih: 21 Temmuz 2011, 12:14 - İp: 88.***.**5.154
  • 1