kiges
kiges (üye)
İstanbul / Amatör

Vivitar 7500i Sorun

Arkadaşlar benim bir (vivitar) Vivicam 7500i marka dijital fotoğraf makinem var. Uzun zamandır gayet iyi bir şekilde problemsiz kullanmaktaydım. Geçen gün kullanırken ekranda pil bitme uyarısı aldım hafifte ekran kararması gibi bir şey oldu ben de makineyi kapattım diğer pilleri getirip taktım ama makine açılmıyor. Power dümesine basıyorum yeşil ışık yanmıyor sanki içinde hiç pil yokmuş gibi. Durumu anlayabilmeniz açısından her şeyi yazmaya çalışıyım:
-Hiç bir darbe almadı
-3 pilim var hepsini de denedim yine sorun aynı. 3 pilin de bozuk olması mümkün değil zaten pillerim yeni.
-Pillerin yerleştirildiği alanda bulunan pilin kutuplarına temas eden mandallar belki esnekliğini yitirmiş diyerekten onlara cımbızla biraz daha çekerek yükseklik kazandırdım belki temas etmiyorlardır diye.

*Yabancı sitelerede baktım tam benzer bir şey bulamadım, yalnız makinenin kendini korumaya alması gibi bir şey okudum voltaj düşmesinden dolayı belki bununla ilgili bir şey olabilir diye düşündüm ancak bununla da ilgili hiç aydınlatıcı bilgiye ulaşamadım. Makine hiç bir tepki vermiyor. Bu konuyla ilgili tecrübe ettiğiniz bir durum söz konusu mu veya bana her hangi bir tavsiyeniz var mı? Ne yapabilirim? (Makinemi henüz tamirciye göstermedim, ne yazık ki güvenemiyorum.)

Tarih: 3 Haziran 2010, 00:39 - İp: 78.***.**1.74
kiges
kiges (üye)
İstanbul / Amatör

Baya bir bakan olmuş ama cevap veren yok. Kimse bilmiyor mu sorunun ne olduğunu?

 

Tarih: 6 Haziran 2010, 19:30 - İp: 88.***.**5.125
  • 1