mertmer
mertmer (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

Samsun Uca3

arkadaşlar samsung marka aldığım dijitalden fotoğraf çekimi konusunda gayet memnunum küçük olduğu kadar maharetli bir makina ama kafam karıştı birkaç kez objektifi açılmadı şarzıda doluydu anlamadım neden olabilir acaba şimdiden yorumlarınız için teşekürler

Tarih: 7 Mayıs 2005, 22:52 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Uca-3 benimde kullandığım sevimli bir makine Ben gayet memnunum. Objektifinin açılmaması anormal bir durum ve pil ile bir ilgisi yok.Makinen 2 yıl garantili (eğer türkiyeden aldıysan ) eğer yurt dışından aldıysan da ben Kore den yetkili olduğum için yine ücretsiz olarak tamir ederim.Ancak her iki durumdada garanti belgesi ile satış fişini ilave ederek makineni bize göndermen gerekir. Lütfen www.burukay.com adresini ziyaret et.

 

Tarih: 8 Mayıs 2005, 21:44 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

sizde başka netür markalar var burkay

 

Tarih: 19 Mayıs 2005, 14:47 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Samsung , Panasonic , Sanyo ,Canon ,Premier ,yetkili servisi olduğumuz markalar bunların dışında Fuji ,Konica-Minolta ve Pentax herzaman orjinal yedek parça ve firmware ile hizmet verebildiğimiz diğer seçkin markalardır.(Bu makinelerin yedek parçalarını yurt dışından temin ettiğim için eğer o an stokta yoksa onarım süresi yaklaşık 1 hafta uzayabiliyor! )

 

Tarih: 20 Mayıs 2005, 09:14 - İp: yok
  • 1