woodpecker
woodpecker (üye)
İstanbul / Amatör

Practıka Dmmc4

Arkadaşlar merhaba. Ben bu fotoğraf makinasını çok iyi araştırdıktan sonra aldım (Practika DMMC4) Ama iyi bakmadığım bir konu varmış o da flaşı yok makinanın . Bununla ilgili bilgisi olan varsa yani harici flaş takılacak yeri yok.
2.si ve en önemli konu makina TV den kayıt yapıyor diye yazıyor ve kullanım klavuzunda belirtilen tarife göre Tv ye defalarca bağladım. Kaydet için bir işaret var ona tıklayın yazıyor ama kaydetme düğmesine basınca "doot" diye bir ses çıkarıp hiçbir icraat yapmıyor. DVD den kaydediyor ama Tv den yok.
Bilgisi olan varsa yanıt yazarsa sevinirim

Tarih: 7 Ocak 2007, 15:54 - İp: 85.***.**9.245
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

dostum aldığın cihaz aslında bir foto makinası değil mp3 çalar desek daha iyi olur o yüzden burda o cihazla ilgili pek fazla bilgisi olan birisini bulamassın sen direk ithalatçı firma ile bağlantı kur daha iyi yardımcı olurlar

 

Tarih: 12 Ocak 2007, 22:08 - İp: 88.***.**6.62
narcissus
narcissus (üye)
İstanbul / Firma


DMMC4 TV'den kayıt...
Slm woodpecker. praktica dmmc4 modelinin öncelikli esprisi fotoğraf cekme olmadıgı içöin gerek flash gerek beyaz ayarları gibi standart bir makina da olan özellikler yok. bu makinayı var eden fortograf cekme özelliği değil multımaedia camera olma özelliği. yanı mp3 dınlersın, foto cekersın, oyun oynarsın radyodan yada tv den kayıt yaparsın vs.
sımdı gelelım tv den kayıt yapabılme özelliğine.
tv den kayıt yapabılmen ıcın once kutunun ıcıden cıkan tv kablosunun bır ucunu urunun uzerındekı AV IN, dıger ucunu tv deki AV out kısmına takman gerekıyor. sonrasında goruntu dırekt urunun ekranına gelecektır ama genelde tv'de dvd,vcd taktıgın yere takıyorsan yapamassın cunku orası tv nın AV OUT u deıl AV IN'i. eger AV OUT u yoksa skart gırısı vardır onun ıcınde bır skart donusturucu alırsan işin hallolacaktır.. saygılar

 

Tarih: 15 Ocak 2007, 10:05 - İp: 88.***.**6.18
  • 1