lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Hepsiburada Mı?!!!

Arkadaşlar bu topiği açmak için tam on gündür sabrediyorum.. Ama artık dayanılacak gibi değil..Aslında ilk makinemi alırken de buna benzer eziyeti bana yaşatmışlardı .Tövbe de etmiştim.Ama maddi nedenlerden dolayı bir kez daha olsun dedim.Uzatmayayım..

21 Mart 2007 de hepsiburada ya pentax k10d body ve lowapro çanta sipariş ettim.Ve hikaye başladı.Ama bitmedi.Çantayı 26.03.2007 de kargoya verdiler ama makine yi göndermediler..Ve bundan sonra aşağıdaki yazışmlarımız geçti.Bunlar belki özeldir ama artık bunun özel bir tarafı kalmadı.Verdikleri oyalayıcı, bıktırıcı ve insanı enayi yerine koyan cevaplarını mutlaka sizler de görünüz..

27.03.2007 01:01:21 Bekleyen Siparişim

44040478 nolu siparişimde istedeiğim Pentax k10d nin halen daha ithalatçı firma tarafından bekletildiği yazıyor.Acaba ithalatçı firmaya bu makine ne zaman gelecek? Size ne zaman ulaşacak? Bu konularda aydınlatırsanız çok memnun kalacağım.Eğer uzun vadeli gecikme olacaksa siparişimin iptalini düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle

27.03.2007 09:53:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.


44040478 Nolu siparişinizde tedarik sürecinde olan ürününüz tarafınıza iletilmek üzere yarın kargoya verilecektir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..."

28.03.2007 22:09:15 RE :

Bugün verileceği söyleniyordu ancak verilmedi?.Neden?

29.03.2007 00:59:10 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.


Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.

Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir. Temin süresi uzayan ürünler ile ilgili mağaza departmanımız tedarik araştırmasını devam ettirmektedir. Ürünlerin temin süresi ile ilgili bilgi birebir firmalardan alınmakta ve sitemizde yayınlanmaktadır. Tedarik süresi ile ilgili bilgiler sık sık güncellenmektedir.

Sözkonusu siparişinizde bulunan ürün tedarikçi firmanın stoklarında yaşanan sorunlar nedeniyle belirtilen sürede tarafınıza gönderilememiştir. Bu süre içinde ürünün/ürünlerinizin temin araştıması devam etmiştir. Ürününüz/Ürünleriniz firmadan alınan son bilgiye göre 05.04.2007 tarihi itibariyle firmadan beklenmekte olup en kısa sürede adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Yaşanan sorun ve gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...


04.04.2007 19:47:01 RE :

05/04/2007 tarihi itibariyle ithalatçı firmadan geleceğini beklediğiniz Pentax k10d geldi mi? Geldiyse bana ne zaman gönderilecek? Bir bilgi verebilir misiniz? Saygı ve sevgilerimle

05.04.2007 03:21:38 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.


Web sitemizde satışı yapılan ürünlerin çokluğu nedeniyle siparişini verdiğiniz ürünler tedarik süreci zinciri çerçevesinde temin edilmektedir. Bu çerçevede müşterilerimizden gelen siparişlerdeki ürünler sipariş tarihinde firmamız stoklarında mevcut değilse tedarik sürecinde alınmakta ve aynı gün içinde anlaşmalı tedarikçi firmamıza bildirilmekte ve çoğunlukla aynı gün ya da ertesi gün firma tarafından kargo ya da araçları ile tarafımıza sevkedilmektedir. Bu sebeple sitemizden verilen bir çok sipariş kısa sürede adreslere gönderilmek üzere kargoya verilmektedir.

Sitemizde belirtilen ortalama 3 iş günlük temin süresi zaman zaman firmaların stoklarında veya ürünün gümrük işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle aşılabilmektedir

Tarih: 12 Nisan 2007, 22:51 - İp: 88.***.**1.214
aok
aok (üye)
Bursa / Amatör

Merhaba yada geçmiş olsun başınızdan geçenlere oldukça üzüldüm ,benim başımada aynı yerden buna benzer olaylar geldi.Bence bu işin peşeni bırakmayın bu satıcı doğan holdinge ait,oraya faks çekin ayzı yollayın tel edin şikayetlerinizi bildirin ne kaybedersiniz.Benim siparişimde geciktide sizinkini bayağı abartmışlar.Eğer fiyatı düşmüşse onlara email atın ilk aldığım tarihle bugün arasında fiyat farkı var değin size hediye çeki yolluyorlar bana yolladılar. ,neyse onayı verdiğiniz sayfada bir sözleşme oluyor hatırladıysanız, orda tel numaraları yazıyor ben ordakini aldım ama hep meşgul çalıyordu aramaktanda bıkmıştım 0216 680 04 00.
tekrar geçmiş olsun inşallah yarın gelir ama hakkınızı arayın.

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 23:10 - İp: 85.***.**3.155
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

merhaba hocam...makinanın suanda bulunamadıgı malumunuzdur..k10d topicinde bundan bahsediliyordu..adamların yaptıkları ayıp evet,oncelikle stokta yoksa bunu belirtmeleri gerekirdi ama makinanın bulunamadıgıda bılınen bir sey...
umarım bu eziyetın hemen son bulur..zamanının buyuk bolumunu gecirecegin makinayı gozu yollarda beklemek ne demek en iyi bilenlerdenim..

internetten satıs konusunda cok gelişmesi lazım bızımkılerın cooookkk

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 23:32 - İp: 88.***.**5.175
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Teşekkürler arkadaşlar..Yarından hiç ümitim yok.Ama adamlar hani bir söz vardır "taşları bağlamışlar k..ekleri salmışlar" misali kanunsuz bir ülkede ellerini kollarını sallayarak insan eziyet ediyorlar..

Evet makine bulunamıyor ancak bükeyfotodan da işi takip ediyorum.Gümrükten mallar 10 u itibariyle çekilmiş olmalıydı.Gerci onlar da şu an suskunlar ama en son ki maiillerinde öyle demişlerdi.Gündüz arayamıyorum onları.Akşam da kimseyi bulamıyorum..Ama yarın bir şekilde tel ile bükeye ve hepsiburadaya ulaşmaya çalışacağım..

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 23:47 - İp: 88.***.**1.214
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma


Aslinda iyi bir seyler yapmaya gelince az gelismis oluyoruzda, isin sahtekarlik yonu olursa bizden daha gelismisi yok dunyada.

Net fotograf gibi siteler cok iyi oldu kanimca,halkin sikayetlerini bu sekilde aciklamasi ve isini dogru duzgun yapmayan firmalarin kendine ceki duzen vermesi acisindan.

Lazut kardes bence bu konu kapanmamali hep sicak tutulmali, hatta senin problemin bu firma tarafindan cozulmezde, tabiri caizse kazik atmaya kalkarlarsa ikinci bir baslik acmaya bu firma hakkinda ben gonulluyum.Hatta internette bu tur firmalarin veya kisilerin kotu reklamini yapmak bana buyuk haz verecektir.

 

Tarih: 12 Nisan 2007, 23:59 - İp: 195.***.**2.35
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Yak bir sigara diyeceğim amma öte tarafta içme, sakın başlama demiştim.
Bol bol küfret, "küfür müsekkin-i asabtır" yani sinirleri yatıştıran ilaçtır sövmek...
Parasızdır üstelik, makina gibi beklemeden hemen uygulayabilirsin; iyi sövmeler...

#merson' tarafından 13.04.2007 00:09:02 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 00:05 - İp: 88.***.**3.168
orbb
orbb (üye)
Ankara / Amatör

lazut hocam çok haklısınız çok geçmiş olsun.
benimde ipod alırken bir sorunlar olmuştu. aynı gecikmeyi yaşamıştım. çok ayıp ediyolar ama eğer ellerinden bir şey gelmiyosa ne yapalım sabır dedim hep . inşallah yarın hayırlısıyla kargoya konulur gönderilir. güzel çekimler yapabilirsiniz.(:

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 00:24 - İp: 85.***.**4.57
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili cancaner gündemde tutmak gerek.Ama yine onlar bildiklerini okuyorlar.Az önce www.şikayetvar.com da yazdım.Yarın da fk ye diğer fotograf sitesine..

Sevgili merson abi içimden küfrediyorum ama dilimden de çıkmasından korkuyorum.

sevgili orbb inşallah dostum inşaallah.Ama bu makine gelene kadar bu konuyu üste tutacağım.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 00:34 - İp: 88.***.**1.214
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

sorunburada ,hepsiburada,dertburada,

bir müşteri temsilcisi telefon açıpta net bilgi vermez yada,müşteri memnuniyeti için ürünü başka firmadan alıp size ulaştırmaz.

Hayır yapan var biliyorum.

Bunlar çok havalı nasıl olsa müşteri çok,bilmeyene çokmantığında devam.

hallaedilir en kısa sürede parasını verip beklemek zor.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 00:36 - İp: 85.***.**4.76
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Geçmş olsun lazut. Şikayetvar hakkında bir iki kelam edeyim.

Oraya şikayetinizi yazıyorsunuz, şikayetiniz 2-3 gün içinde yayınlanıyor. Daha sonra hepsiburadadan birisisizi arıyor, vereceği yanıt şu;''ithalatçı firmanın stokların kaynaklanan sorunlar nedeniyle siparişiniz gecikt, sorunu gidermeye çalışacağız''.

Sonra sabah kalkıp şikayetinizi kontrol ettiğinizde oraya gülen bir adam simgesi yerleştirilmiş olacak, altında da şikayet çözülmüştür yazacak. Konu kilitli olduğundan ''hayır çözülmedi'' yazamayacaksınız. Sabah sabah midenize bir yumruk inecek, nabzınız hızlanacak....

Başıma geldiği için iyi bilirim. Tüketici dostu havası veren ama aslında firma dostu bir yerdir orası.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 00:50 - İp: 88.***.**4.178
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma


Iyi guzelde buffalo, elinde olmayan mali nasil satar ve parasini tahsil eder bu adamlar.
Ithalatci firmadan kendisi satin alir ve elinde olan miktar kadarini satisa cikarir,dogrusu bu olmali,o zaman maliye cari hesap stok kontrolu yapmiyor.Bunun adi duzenbazlik, benim anladigim topla milletten parayi 1 hafta 2 hafta piyasada islet daha sonra makinalri sahibine gonder.

Odedigin para yuklu miktar, nasil bu kadar rahat bu insanlar allah askina Nerede bizin avukat ? Daha gormedimi bu konuyu ? Gerci DSLR alicam diye kafayi kirdi avukatlikta yapmiyordur.

 

Tarih: 13 Nisan 2007, 01:06 - İp: 195.***.**2.35