güven
güven (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğraf Makinadan Fotoğrafları Alamıy

slm arkadaşlar ben fotograf makinamdan resim almak istediğim zaman parametre hatası geliyor acaba bunun sebebi nedir? Kabloyu bilgisayarıma bağladığım zaman kartın içine girmek istediğim zaman copy.exe sorunundan dolayı hafızaya girilemiyor.Sağ tıklayıp araçtırdıktan sonra içine girebiliyoruz.Fakat resimleri seçili hale getirip kopyalamak istediğimiz zaman masaüstüne vaya başka biyere yapıştırdıktan sonra parametre hatası veriyor.
Nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşkkürler. Fotonun marka modeli ise SONY CYBERSHOT DSC-S650 7.2MP 2" LCD lütfen?


#güven' tarafından 19.05.2007 18:27:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Mayıs 2007, 14:28 - İp: 81.***.**0.63
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Merhaba
ilk önce aramıza hoş geldin sevgili güven...
Daha sonrasında ise minik bir düzeltme : Resim değil sevgili güven fotograf de lütfen..çünkü resim çizilir fotograf çekilir..

Sorunun cevabı ise gayet basit: bir fotografçıdan yada tekno marketten memory stick okuyucu almalısın sanırım 15 ytl civarı bir şey olmalı.Makineni usb de bilgisayara bağlamaktan sa aldığın okuyucuyu bağlaman daha kolay ve güvenli.
Fotograf makinelerinin çoğunlukla veri aktarımı sırasında kablo bağlantısı yaparken usb portları kırılır ve bu durum garantiyede girmez..

 

Tarih: 14 Mayıs 2007, 18:47 - İp: 88.***.**2.232
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Bir de mümkün olduğunca makineni bilgisayarın arka tarafındaki usb'lere bağla. Ön taraftak usb'ler bazen anakarta düzgün baglantı yapılmadıgı,için ki bu özellikle flash belleklerde olur,hafıza kartında sorun yaratabilir. Bu yüzden yanan flash bellekler mevcuttur.Aynı teknoloji hafıza kartlarında da oldugu için dikkatli ol. Usb kablosunu diğer usb girişlerine sokarak dene ya da bşka bilgisayarlarda dene.

 

Tarih: 15 Mayıs 2007, 00:42 - İp: 88.***.**9.125
güven
güven (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım sorunum kalmadı.Birde burada birşey daha öğrenmiş oldum resim ve fotografı bir birinden çıkamış oldum.Ben engelli olduğumdan dolayı cvp biraz geciktirdim ksr kalmayın.ikinize de tekrar teşekkür ederim.

 

Tarih: 19 Mayıs 2007, 18:25 - İp: 81.***.**4.110
  • 1