turk52
turk52 (üye)
Ordu / Reklam Fotoğrafçısı

Canon S3 Is Türkçe Kılavuz

Canon s3 ıs türkçe kılavuzu erkayalardan istedim, makinanını seri nosunu gönderdiğiniz takdirde adresinize çok kısa bir süre içerisinde yolluyorlar. Benim elime ulaştı. S3 kitapcığı hakkında bolca soru soran arkadaşlara duyrulur.

Tarih: 9 Haziran 2006, 14:19 - İp: 85.***.**4.2
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Az önce erkayaları aradım 25 ytl karşılığında gönderebileceklerini söylediler.

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 15:33 - İp: 85.***.**1.98
turk52
turk52 (üye)
Ordu / Reklam Fotoğrafçısı

Ben herhangi bir ücret ödemedim. Benim makinam erkayalardan geldi o yüzden olabilir...

 

Tarih: 9 Haziran 2006, 15:43 - İp: 85.***.**4.2
ubb
ubb (üye)
Çanakkale / Amatör

Arkadaşlar kolayı var. Canon yerine Sony alacaksınız. Hem Kullanma Klavuzlarına ücret ödemeyeceksiniz hemde haksız kazanç sağlamaya çalışan uyanıklar evlerindeki bulgurdan olacaklar. Yurtdışında hiçbir ürün klavuzu olmadan satılmıyor.Sadece Türkiye'de .Tabii burada Sanayi Bakanlığınında İthalatçı firmaya hangi şartlarda izin verdiğide sorgulanmalı bence...

 

Tarih: 13 Haziran 2006, 21:40 - İp: 85.***.**8.225
sercy
sercy (üye)
İstanbul / Meraklı

erkayalar herhangi bir ücret istemeden yolluyor. Kargo ücretini bile ödüyorlar. Bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım

 

Tarih: 22 Haziran 2006, 01:59 - İp: 85.***.**9.146
turk52
turk52 (üye)
Ordu / Reklam Fotoğrafçısı

Ben erkayalrdan kullanma kılavuznu aldım kılavuza ücret ödemedim ama kargo parası verdim.

 

Tarih: 26 Haziran 2006, 10:32 - İp: 85.***.**2.114
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selamlar.. ben de erkayalara bir mail atmistim gecen hafta.. 350d'nin kullanma klavuzunu istedim.. ben yurtdisinda yasadigimdan, makineyi burada aldim dedim; aldigim yer sizinle irtibat kurmami gerekiyor diye ekledim.. bana bir mail atip, 25 ytl istediler..
tabii bir yerde haklilar da, cunku kendi ceplerinden yaptiriyorlarmis klavuzlari.. ama yine de anlam veremiyorum, ben yurtdisinda yasiyor bile olsam bir canon makine almisim, canon'un bana dunyanin heryerinde destek vermesi gerekir.. bilemiyorum..

 

Tarih: 6 Temmuz 2006, 16:51 - İp: 62.***.**2.10
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaslar

bugun cogu marka yurt disindan alinan cihazlar icin garanti vermiyor.Sanirim bunun bilincindeyiz cunku turkiyeye getirttirilen cihazlara %18 gibi bir K.D.V orani biniyor ne yazikki ve biz bu parayi odememek icin cihazi yurt disindan almaya calisiyoruz.Turkiyeye distribitor tarafindan getirilen cihazlarin yaninada turkce kullanma kilavzu cikmiyor bu nedenle firma kilavuzu turkiyede yaptiriyor ve zaten kendi sattigi yani garantili olan cihazlarin yaninda veriyor ucret talep etmiyor tabii bazen kutuya konulmayan kilavuz olabiliyor o yuzden ithalatci firma garanti belgesinin fotokopisini istiyor ve kilavuzu gonderiyor


Gelelim cihazlarini yurtdisindan alan arkadaslara... artik o kadar ucuza aldignizz cihazin kullanim kilavuzuna bari laf etmeyin.25 ytl cok fazla bi para diil yanii...

 

Tarih: 6 Temmuz 2006, 17:17 - İp: 88.***.**7.66
pekerist
pekerist (üye)
İstanbul / Meraklı

canon s3 türkçe kullanım kılavuzu dün aldım isteyen arkadaşalara fotokopisini gönderebilirim. 100 sayfaya yakın fotokopisi ne kadara çekilir bilemiyorum. isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa fotokopisini çektirip yollayı yollayabilim. kargo ve fotokopi ücreti alacak arkadaşa ait olmak kaydıyla..mesaj atabilirsiniz bilginize.

 

Tarih: 10 Aralık 2006, 08:58 - İp: 195.***.**1.102
e0s
e0s (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Bugün satın aldığınız hangi marka olursa olsun ürünün fiyatı açıklanırken kutu masrafına kadar hesaplanıp veriliyor.Dadanagast sanırım makineni aldığında İngilizce kullanım mklavuzunu aldın buda londrada kullanım klavuz desteği hizmetini aldığını gösterir.Ancak ürünü Türkiyeden satın alsaydın Türkçe kullanım klavuzu verilecekti ve bu hizmetten de yararlanılmış olunacaktı.Yoksa Canon ürünlerinin içine tüm dünya dillerinin içinde olduğu klavuz koymaz,bu bölge bölge distiribütörler tarafından halledilen bir işlemdir.

Hayyamda ucuz makine satanlar,ucuz demişim kaçak makine satanlar böyle bir destek vermiyorlar ama,Erkayalar 2 Yıl kendi cebinden ödemek şartıyla garanti,ve kendi çevirisini yaptığı ve matbaada bastırdığı kullanım klavuzlarını kendi ürünleri yanında ücretsiz veriyor.Ayrıca kullanım klavuzundan para kazanıyorlar diye düşünmek çok küçük bir düşünce,Kullanım klavuzundan para kazanmak isteyecek kadar küçükk bir firma değil Erkayalar,Kaçak ürün satın alan kişilere yapılan bir uygulamadır.

Seri numarası kontrolünde ürün bizim depomuzdan çıkmışsa şayet, kişiye ücretsiz olarak kullanım klavuzu gönderiliyor.
Kaçak makine alan,yada ucuz olduğu için yurtdışından makine getirenler 25 YTL yi göze alıp Türkçe klavuzu bedelini ödeyip almak zorundadırlar.

Ayrıca UBB sony nin bir ürününü doğubanktan alsanız SONY EURAISA ücretsiz kullanım klavzu göndermez.

Bu arada pekerist kitap tan kopya yapmak nasıl yasal değilse türkçe kullanım klavuzundan da hakkı Erkayalarda olan kullanma klavuzundan kopyalama yapmakta suçtur.Böyle ulu orta "KOPYALARIM" diye konuşmakta ben suçluyum demektir.

Dikkatine.

#e0s' tarafından 10.12.2006 15:52:08 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 10 Aralık 2006, 15:47 - İp: 85.***.**3.100
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Geçenlerde bir mp3 player almıştım.. İçinden Yabancı dillerde(ki tam hatırlamasam da 4 5 dil vardı) kullanma klavuzu + distribütör firmanın türkçe bastırdıgı kullanma klavuzu yer alıyor.. Ayrıca pdf olarak bazı firmalar kullanma klavuzlarını internet siteleinde yayımlıyorlar...

 

Tarih: 12 Aralık 2006, 13:16 - İp: 88.***.**7.17