cem_metin
cem_metin (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Büyük Firmaların Ayıbı

slm millet
meslektaşlar size bir soru : siz mal aldığınız yerden ne kadar karşılık alabiliyorsunuz o buyuk firmaların bizlere ve müşterilerimize verilmek üzere yapılan o eşantiyon( poşet-zarf-kalem vs.. ) mallar nerelere gidiyor bana bir cavap yazan yokmu ?

Tarih: 9 Kasım 2004, 17:14 - İp: yok
usta
usta (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

sevgili dostum daha önceki yıllarda eşontiyonlar dağıtılıyordu. lakin son zamanlarda firmalar pek bunu yapmıyorlar, çünkü reklam tarzları değişti artık görsel basına daha çok ağırılık verilyor yani kalem çanta çakmak yapmak pek de cazip değil. hangimiz sigaramızı yaktığımız çakmağın hangi firmaya ait olduğuna bakıyoruz. bu çokmu önemli bizim için. kısacası reklam stratejisi değişti...
tabiki genede yapan birkaç firma var ama eskisi kadar değil...
sevgiyle kal..

 

Tarih: 12 Kasım 2004, 09:46 - İp: yok
rbaricello
rbaricello (üye)
İstanbul / Firma

1. o bahsettiğin firmalar seninde söylediğin gibi büyük firmalar, ayıp etmediklerinden dolayı BÜYÜK firmalar olmuşlardır. ayrıca iki çakmak bir poşetle de ayıp olmaz.
2. eskiden bu eşantiyonları alıyodunuz çünkü bunlar yapılıyrdu bizlere yeterince geliyodu ve bizde sizlere dağıtıyoduk. şimdi ben sana bunları yazarken bir markanın eşantiyonu geldi. ne geldi söyliyimmi yalnızca 2 adet ajanda yani benim personelime bile yetmeyecek kadar. umarım anlamışsındır.
3. ve son bişey daha bu tür eşantiyon dağıtımını biz sizlerden daha çok istiyoruz. çünkü bizim sizin gibi bayiimiz olan fotoğrafçıları memnun etme altenatiflerimiz daha kısıtlıdır.
DOSTUM kendine iyi bak.)

 

Tarih: 25 Kasım 2004, 12:53 - İp: yok
fotocek
fotocek (üye)
Osmaniye / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım o bizimde sorunumuz. hele küçük yerlerde çalışıyorsanız haliniz dahada kötü.
Amam ben şunu söylüyorum bana bana bakmayan firmaya benbde bakmam ki,bu nekadar büyük olursa olsun.ünlü film markası diye o markayı satmak zorunda değilim ben demüşterime daha ucuzunu satarım.Birde bu eşantiyon işini otomatiği bağlamış firmalar var.atıyorum 100 film satarsan bırsakız gibi o markaları tercih ediyorum.omarkanın birinden
aldığım otomatik hediyelerden elimde çok var ve çokta yararlanıyorum.
ben adama yılda okadar kazandırayım.o bana selam vermesin ....yemezler

 

Tarih: 1 Aralık 2004, 19:53 - İp: yok
volknakgül
volknakgül (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

NE DEMEK KARDEŞİM! HERKES İŞİN İÇİNİ BİLİYO KİMİ KANDIRIYOSUNUZ!

BÜYÜK DENİLEN DÜNÜN BELİ KAMBUR YALAKA FİRMALARI KAPIMIZDA BEKLEYİP BİR ÇAY İÇİP BİR İKİ İŞ BAGLIYABİLMEK İÇİN BİR TON YALAKALIK YAPANLAR ARTIK BÜYÜDÜLER YA! NE EŞANTİYONU! ŞİMDİ AKILLARI SIRA BİZ ONLARA MUHTAÇMIŞIZ GİBİ DAVRANIYOLAR! FAKAT BİLMİYOLAR Kİ UFAK DA OLSA O EŞANTİYON LAR BELKİ DE BUGÜNLERE GETİRDİ ONLARI! AMA BÜYÜMENİNDE BİR SINIRI VAR! HERKEZ SABANCI YA DA KOÇ OLAMAZ Kİ!

 

Tarih: 14 Temmuz 2006, 15:43 - İp: 85.***.**5.48
  • 1