yasinytkn
yasinytkn (üye)
İstanbul / Amatör

Ytüfok Amatör Fotoğraf Günleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf Kulübünün düzenlediği, amatör fotoğrafçıların fotoğraf karelerinin sergilendiği “12.Amatör Fotoğraf Günleri” etkinliği 20-22 Mayıs tarihleri arasında YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Ytüfok, üniversite fotoğraf kulüpleri arasında bir ilk olan Amatör Fotoğraf Günleri’ni 12 yıldır sürdürmektedir ve kulüplerin üretimlerini birbirleriyle paylaşmaları konusunda öncü olmuştur. ‘Amatör Fotoğraf Günleri’ farklı üslupları ve fotoğraf disiplinlerini bir arada sunarak izleyicisine fotoğraf üzerine bir skala sunmayı amaçlar ve katılımcıların sanatın yaratıcısına bağlı olarak gösterdiği çok sesliliği bir arada görmesini sağlar.
Bu yıl 12.sini düzenleyeceğimiz ‘Amatör Fotoğraf Günleri’nde ‘ on sekiz yıllık birikimle yine fotoğraf çekmeye/izlemeye gönül vermiş fotoğraf severleri buluşturacağız. Farklı üniversitelerin fotoğraf toplulukları ve fotoğraf sanatçılarının katılımlarıyla gerçekleşecek sergiler, gösteriler katılımcılar ve davetlileri ile uygun tartışma ortamları yaratarak fotoğrafın geleceği hakkında öncülük etmeyi düşünüyoruz.

Tüm etkinlik Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kültür ve Kongre Merkezi (İstanbul)’da gerçekleştirilecektir.

http://ytufok.org/afg/12nci/

https://www.facebook.com/AFG.Ytufok

Tarih: 19 Nisan 2013, 21:09 - İp: 88.***.**5.110