bursefa
bursefa (üye)
Bursa / Meraklı

Yardım Fotoğraf Büyütme

arkadaşlar ben sadece fotoğrafa meraklı biriyim. anlıyacağınız amatörüm. fotoğraflara olan düşkünlüğüm sakınan göze çöp batar misali beni bir zamanlar çok üzdü. çünkü düğün fotoğraflarım ve video çekimlerim maalesef amatör ellerde mahvoldu.hep hayalim vardı düğün fotoğraflarımdan birini kocaman büyütüp yatak odamın tavanını kaplayacaktım. maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı düğün üstü bunu gerçekleştiremedim.stüdyoda 16 poz çektirmiştik,bursa'nın kaliteli fotoğrafçılarından birine.işinin ehli desem daha iyi olacak.acaba bu fotoğraflardan büyütme imkanımız olabilirmi. tabi negatifleri fotoğrafçıda.fotoğrafçı bunu gerçekleştirebilir mi? maliyeti ne olur.kalitesi fotoğraf büyüyünce nasıl olur? bana yardımcı olursanız sevinirim. hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama buna değecek mi? cevaplarınız için teşekkürler

Tarih: 8 Mart 2008, 23:44 - İp: 78.***.**9.27
fz
fz (üye)
Eskişehir / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım maliyet bakımındanda kalite bakımındanda çektirdiğin yere git nekadar büyük olucağı onemli basılı olan resimden cok buyuk olmucaksa sorun olmaz ama cok daha buyuk olcaksa mükemmel resim için emek veren ve o negatifi saklayan üstada götür derim bence (herkez yaparımder ama nekadar yapar allah bilir)

 

Tarih: 9 Mart 2008, 01:59 - İp: 88.***.**5.83
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Negatiflerine ulaş raw formatında çok randımanlı büyütebilirsin. Çünkü en sağlam büyültme işlemi "RAW" formatında oluyor.


Eğer negatif raw değilse bana ulaş sana JPG'den>>RAW formatına nasıl dönüşüm yapılır anlatayım.

 

Tarih: 14 Mart 2008, 13:13 - İp: 88.***.**5.102
  • 1