fotocan
fotocan (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Copy Center mı Fotografcımı...

teknolojı bız fotografcılara genıs ımkanlar tanıdıgı gıbı kotu olgularda getırdı.benım bulundugum yerde 5 copy center var ne yazıkkı halkımımızın buyuk cogunlugu ucuz olması nedenıyle fotograf kopyalama ıslemlerını buralara yoneltıyorlar ceple kamerayla cekılenlerı buralarda bastırabılıyorlar bız fotografcılar dıjıtale gecmek gıbı mecburı bır lux zaten yasadık yemedık ıcmedık dukkanlarımıza dunya kadar yatırım yaptık yapıyoruz bırde 20 30 bın lıra borclanıp dukkanlarımızda copy ıslerınedemı el atalım arkadaslar fıkır ve onerılerınızı ortaya dokun ayakta kalmamız sarttır

Tarih: 20 Aralık 2007, 13:19 - İp: 88.***.**0.153
DigitalArt
DigitalArt (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Copy Center Mı Fotografcı Mı? Ben Fotoğrafçıyım Copy Centerci DeğiLim Onun İçin Fotoğrafçı diyorum.

Yeni FikirLer Zaten Ortada Tamam FotoğrafçıLar Eskisi Gibi Çok Para KazanamıyorLar Durumun DijitaL'Le Geçmemiz.. Eski FotoğrafçıLar AnLatıyorLar Ankara'dan Eskişehir'e Çorba İçmeye GiderLermiş.. Vayyy Be ne ParaLar KazanıyorLarmış Diyoruz Şİmdi ? Çorba İçmiyorLar Lüks OLmasın diye!

DijitaL'e Geçtiğimiz Zaman MaLiyet AzaLdı Diyerek FiyatLarı DüşürenLer KimLerdi ? Yeni Çıkan FotoğrafçıLarmı ? Hayır Eski Fotoğraf Laboratuarı DeğiLmiydi ?

Ben Yeniyim MeseLa İşLetmeci Olarak Yeniyim Ucuz'ada ÇaLışmıyorum Çok Şükür Parada Kazanıyorum En İyi MaLzemeLeri ALıyorum.. ZevkLe ÇaLışıyorum.
Haaa Kendine Ne Aldın Diye Sorarsan Hiç Birşey Ev Araba Vs BunLarda İlk Etapda Gözüm Yok. 2 YıL Dükkan'a Nasip OLursa Sonra Bana..

SevgiLer SaygıLar.



#Sip_Sak' tarafından 30.12.2007 01:17:09 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 30 Aralık 2007, 01:07 - İp: 85.***.**7.32
  • 1