prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Karışık Pattern Paketi




Sıcak mor mor, şeftali ve altın dijital kağıt, altın pul, altın folyo dokusu, patlıcan mor ve mavi soyut altın folyo dijital kağıt, geometrik desenler.

Mükemmel çalışmalar oluşturmak için:

kağıt veya kumaş desenleri
herhangi bir yüzey ve öğeye yazdırma
dijital ve fiziksel scrapbooking projeleri
Oymacılık
kağıt mendiller
planlayıcılar, planlayıcı dikiciler
kart üretme, anons kartları

Düz renk arka plan üzerine 11 dikişsiz çizilebilir desen - JPG, RGB, 300 dpi, 12 "x 12"
1 dikişsiz arka plan değil - altın payetler



40 Elegant Seamless Vector Patterns kümesini serbest bırakmak için daha heyecanlı olamam. Tüm sofistike, şık tasarımlarınıza eşlik etmek için ideal, yumuşak, kadınsı arka plan desenlerinin şaşırtıcı, şık bir koleksiyonudur!

Gümüş, altın ve çıplak tonların renk paletiyle çalışmayı çok sevdim, bu doğrusal, dalgalı, noktalı, minimal desenleri tamamlayan tam ruh halini ayarladığını hissediyorum. Tasarımlarınızı cazibeli bir görünüm verebilirler, ancak size çok sayıda yaratıcı oyun seçeneği sunan ilham verici bir özellik taşırlar (ilham almak için önizleme ekran görüntülerine bakınız).

Projeleri, ambalajlamayı, moda giyimini, posterlerini, broşürlerini markalamak için arka plan olarak ideal olabilirler veya sadece onları harika sonuçlar veren web geçmişleri olarak deneyin!

Tamamen düzenlenebilir (Adobe Illustrator aracılığıyla) ve renklerinizi ve kontur çizgilerinizi tüm projelerinize uygun şekilde kolayca değiştirebilirsiniz!

Bunları marka bilinci oluşturma projeleri, düğün davetiyeleri, ambalajlama, moda giyim, afiş, yazdırılabilir materyal için arka plan olarak kullanın veya sadece harika sonuçlar veren web geçmişleri olarak deneyin!
Her biri 10 dikişsiz desenli 4 vektör EPS formatlı dosya (toplam 40 dikişsiz desen)

Her biri 10 dikişsiz desenli 4 vektör formatlı dosya (toplam 40 dikişsiz desen)

40 JPEG dosyası, her desen için bir adet, boyut: 300dpi'de 12 × 12 inç (3600 x 3600 piksel) - çizilebilir değil

Her model için bir tane olmak üzere 40 PNG dosyası (şeffaf): 300dpi'de 12 × 12 inç (3600 x 3600 piksel) - çizilebilir değil

Adım adım Desenlerle nasıl çalışılacağına ilişkin talimatlar

Ölçeklenebilir vektör grafikleri (kalite kaybı olmadan)


BURADAN İNDİR


Tarih: 20 Şubat 2018, 15:38 - İp: 81.***.**0.40