prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

202 Parlak Arkaplan Resimleri





NOT: Çeviri googleden yapılmıştır

Digital Space tarafından parlak, parlak 202 Parlak Arka Plan Koleksiyonu tanıtılıyor!
8 görkemli farklı stilde hazırlanmış bu tablet koleksiyonu, bir tablet arkaplanıyla elle boyanmış olup, kendi benzersiz tasarımlarına parlak ışık efektleri getirme özgürlüğü verir. Web, yazdırma, kullanıcı arayüzü, reklam panosu ve istediğiniz 202 güzel geçmişin büyüleyici çeşitliliği ile herhangi bir tasarıma sahip olun.

Özellikler
Yüksek çözünürlük. Arka planlarınız herhangi bir cihazda, Retina ekranlarında ve 3508 * 2480px (A4 @ 300 DPI) çözünürlük sayesinde son derece güzel görünüyor.
JPEG - Olduğu kadar basit. Hi-res, yüksek kaliteli JPEG'ler, kullandığınız platform veya tasarım yazılımından bağımsız olarak yaratıcı projelerinizden herhangi birine sığacak.
El işi ayrıntılar. Her bir arka plan, bireysel ruh halini vurgulayan çarpıcı ve ince kalem boyalı ayrıntılardan bolluk içeriyor.
Rafine Kompozisyonlar. Her kompozisyon, tüm unsurları ve ayırt edici yönleri mükemmel bir sanat eseri haline getirmek için dikkatlice düşünülmüştür.
Çok Etkiler. Yıldırım ve alevler, plazma ve esrarengiz bulanıklık, dış mekan ışıltısı ve şenlik kıvılcımları - Koleksiyonda yaratıcı bir şekilde keşfedilmeniz için hepsi var.


JPG l 300 dpi l 605,5 mb


BURADAN İNDİR




Tarih: 20 Mart 2017, 15:31 - İp: 81.***.**0.238