canerorhan
canerorhan (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

Video Görüntülerini Yavaşlatma Yard

mrblar sitede yeniyim çok güsel bi paylaşım sitesi.saatlerdir içindeyim çok işime yarıcak şeyler buldum.video kayıtta pinacle kullanıyorum uzun zmndır yavaşlatmk için uğraşıyorum.ama bi türllü yapamadım.Birde pinnacle içinde video efectler var onları bir türlü açamadım pinnacle 9.1 kullanıyorum.şimdiden çok tşk ederim..

Tarih: 16 Ekim 2007, 20:58 - İp: 88.***.**7.3
legoara
legoara (üye)
İstanbul / Amatör

Merhabalar, pinnaclede filmi yavaşlatmak için yanlış hatırlamıyorsam aşağıda film karelerinin(işlem yaptığın alanın) olduğu bantın sol üst köşesinde kamera ve hopörlör simgeleri var. Kamera simgesine tıklarsan bir alan açılacak. Bu alanda solda ufak butanlardan alttakilerden birinde olacak. Speed diye birşey arayacaksın. Bir ayar kolu var, üzerinde at simgesi var. Bu ekranda renk ve parlaklık ayarları da olması lazım. Eğer burada değilse üstteki efekt ses eklediğin ekranın solunda yine ufak butonlar vardı. Aynı şekilde onların en altındaki olması lazım. Eğer bulamazsan mesaj at, akşam cevaplayayım. Kolay gelsin.

 

Tarih: 17 Ekim 2007, 09:17 - İp: 81.***.**1.58
ince53
ince53 (üye)
Rize / Amatör

adobe Premiere Pro CS3 denen bir program var aşağıdaki adreste tam sizin istediğiniz gibi bir konuyu anlatıyor

video görüntülerini belirli bir yerden yavaşlatma

http://www.mmistanbul.com/adobe/cs3/index.cfm?product_id=17

 

Tarih: 17 Ekim 2007, 13:17 - İp: 81.***.**3.6
canerorhan
canerorhan (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

legoara dedğin şekilde pinnacle da uğraştım fakat pinnacle daki video effectlerim kitli ve uyguladığımda aynı anda bir bip sesi veriyor.pinnacle 9,1 kullanıyorum.sanırım video effectleri açmm gerekiyor.hollwod effectsler açık fakat video efectler açık değil.Yardımınız için çok tşk ederim şimdiden

 

Tarih: 17 Ekim 2007, 14:09 - İp: 88.***.**2.65
  • 1