prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Sanal Kart Oluşturma Kredi Kartını Alışverişe Kapa




Günümüz teknolojisi ile artık alışverişlerin % 25’i internet üzerinden gerçekleştiriliyor. İnternet üzerinden yapabileceğiniz ödeme işlemleri elbette sadece alışverişle sınırlı değil. Vergi ödemesi, trafik cezası hatta fatura ödemelerinizi dahi internet üzerinden kredi kartı ile gerçekleştirebiliyoruz. Fakat kredi kartını buralarda kullanmanızın bazı riskleri bulunmuyor da değil bu olasılıkları ortadan kaldırmak için sanal kredi kartı kullanabilirsiniz.
İnternet üzerinden alışveriş işlemleri her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu durum kredi kartı dolandırıcılarını da istemsizde olsa teşvik etmekte. Kart bilgilerinizi verdiğiniz bazı siteler sahte olabiliyor, böylece dolandırıcılar tüm kart bilgilerinizi ele geçirebiliyor. Bu şekilde kartınızla ilgili siz durumu fark edene kadar kartınızın tüm limitini kullanmış olabiliyorlar. Bu gibi durumlara karşı karşıya kalmamak için sanal kart yolu ile alışverişinizi gerçekleştirmek daha güvenli oluyor.







İşbankası İşcep'ten Kredi Kartını Bankamatik Kartını İnternetten Alışverişe Açma Kapatma internet bankacılığı nasıl kapatılır İşbankası internet bankacılığı kapatma mail order alışverişini kapatma kredikartını yurtdışına kapatma


Tarih: 1 Mart 2021, 11:21 - İp: 81.***.**9.155