begumkz
begumkz (üye)
İstanbul / Amatör

Samsung Nv15 Yardım=(

Merhaba Arkadaşlar...

Ben samsung nv15 fotoğraf makınesı ıle ılgılı bır sorun yasıyorum.

fotoğraf makinesinin hafıza kartı değil de kendi hafızası içindeki resimleri bilgisayara aktarabilmek için program yüklenmesi gerektiğini sanıyordum ondan samsungun sitesindeki driverı (ki sonradan farkettim driver windows 98 içinmiş) bilgisayarıma yükledim. Ancak makineyi bilgisayara bağladıktan sonra fotoğraf makinesi birdaha açılmadı.

Ben suan amerikada yasıyorum ve ne yazıkkı makinede bizi ziyarete gelen arkadaşımın annesine ait. Yardım etmeye çalışırken böyle bir durum yaşadığım ıcın tahmın edemeyecegınız kadar mahcup oldum neyazk ki...burada gitmedıgım yer kalmadı. Samsung artık 3 eyalet dısında hıcbır yere tamır servısı sunmuyormus..
Musteri hızmetlerını aradım makıne gecen sene buradan alınmıs olmasına ragmen fişi olmadığı için hıcbır sekılde yardımcı olmuyorlar.. Makine çok çok güzel resim çekiyordu ve indirimde 100$ civarına alınmıştı şuan bari yenisini alayım hiç bir çarem kalmadı dedim artık üretilmiyormuş neyazık ki hiç bir yerde bulamadım dolayısıyla elim kolum bağlı kalmıs durumdayım.

Ben fotoğraf makinelerinden hiç anlamıyorum ama bu durumda program yükler yüklemez bozulduğundan , yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda bana yardımcı olabılırsenız cok cok memnun olurum sımdıden tesekkurler...

Tarih: 7 Mart 2009, 17:25 - İp: 69.***.**4.213