zeiss-ikon
zeiss-ikon (üye)
Manisa / Meraklı

En Hızlı Slide Show Programı Türkçe

Anlaşılacağı üzere en hızlı slide show proğramı ve hizli tarama yazma proğramı istersenz hamınıda yazar isterseniz düşük çözünürlükte yazar.Lodos Firmasının cd yazılımı fiyatı pahalı olmasa mükemmel proğram fotoğrafçılar için kullanan varsa link versin demo
Linkden inceleyin
http://www.lodos.com/urun_1.php




Uzun zamandır, Lodos Asistan ile fotoğraf stüdyoları ve dijital image işleme sektörüne yönelik en gelişmiş çözümünü sunan Lodos, dijital imageleri bir tıklama ile tek CD içerisinde VCD/SVCD/DVD ve PC için slideshow haline dönüştüren yazılımı VCDStüdyo 2.0 ile sektörün hizmetinde. VCDStüdyo, özellikle fotoğraf stüdyoları ve laboratuvarlarının uzun zamandır üzerinde durdukları, foto?raf kayıtlarından VCD/SVCD/DVD ve PC'lerde kullanılabilen CD üretme çalışmalarının tam çözümü olarak hazırlandı.

VCDStüdyo, ihtiyaç duydugu fotograf ya da imageleri, dijital fotoğraf makinesi, dijital minilab, scanner, flash kart ya da benzeri aygıtlardan alabiliyor. Jpg, Tiff, Psd ve daha pek çok bilinen grafik formatını kullanabiliyor. Ayrıca MP3 ve Wav formatındaki müzikleri de kullanabiliyor.

Örnek olarak, bir amatör baskı sırasında, filmin minilaba takılması ve baskıya girmek üzere taranması ile birlikte otomatik olarak VCD hazırlayabiliyor. Amatör baskı hazır olduğu sırada VCD de hazırlanmış ve CD'ye yazılmış oluyor.
Demosu için verilen linki tıklayın
http://www.lodos.com/urun_1.php

Tarih: 10 Haziran 2009, 17:51 - İp: 78.***.**5.175
zeiss-ikon
zeiss-ikon (üye)
Manisa / Meraklı


VCD/SVCD/DVD ve Slideshow olarak hazırlanacak fotograf kayıtlarını anında önizleme olarak görüntüleyen program, tek tıklama ile çevirme ve ayna fonksiyonlarını da sunuyor. Üstelik, ayna görüntü üreten dijital makinalar için otomatik düzeltme fonksiyonu ile fotoğrafları otomatik düzeltiyor.

VCDStüdyo'nun 36 pozluk bir amatör filmi hazırlayıp CD'ye yazması yaklaşık 2 dakika sürüyor.

Ayrıca VCDStüdyo, hazırladığı CD'nin içerisine bilgisayarlarda kullanılmak üzere bir slideshow da hazırlıyor.


VCD/SVCD/DVD ve slideshow kullanıcı firmanın tanıtımlarını da bulundurabiliyor. Üstelik hem VCD hem de PC slideshow için istediğiniz kadar müzik ve tanıtıım kullanma imkanına sahipsiniz.

VCDStüdyo, VCD hazırlamak ya da CD yazmak için herhengi bir ek yazılım ya da özel donanım istemiyor. Tüm işlemleri kendi içinde çözümlüyor. Sıradan bir bilgisayar sisteminde ve herhangi bir CD yazıcıyla bütün bu işlemleri yapabiliyor.




» Sıkça Sorulan Sorular
» VCD Stüdyo ile CD üretmek için nasıl bir bilgisayarım olmalı?
VCDStüdyo, üzerinde WindowsXP işletim sistemi ve CD-Writer bulunduran herhangi bir bilgisayar sisteminde başarıyla çalışır.
» VCDStüdyo ile CD üretmek için özel bir CD-Writer gerekir mi?
Hayır. VCDStüdyo herhangi bir marka/model CD-Writer ile sorunsuz çalışır.
» VCDStüdyo ile DVD hazırlayabilir miyim?
Evet. VCDStüdyo 2.0 verisonu ile DVD'de üretebilecek özelliklere kavuşturulmuştur.
» Televizyonda seyrederken de geçiş efektleri görülebiliyor mu?
Evet. Teknik olarak da yenilenen v2.0 sayesinde televizyonda izlerken de geçiş efektleri görülebilmektedir.
» VCDStüdyo ile hazırlanan CD'ler bilgisayarda da görülebilir mi?
Evet. Hazırladığınız CD'ler bilgisayarda da izlenebilir. Sunum kalitesini en yüksek seviyede tutmak amacıyla VCDStüdyo bilgisayara özel bir sunum programını da içermektedir.
» Hazırladığım CD'lere tanıtım da ekleyebilir miyim?
Elbette. Hazırladığınız sumun CD'sinde hem giriş hem de kapanış olarak tanıtımlarınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayardaki sunum bölümünde kendinize ait zemin görünümü sayesinde istediğiniz etkiyi yakalayabilirsiniz.
» CD'lerde kullanabileceğim müzik seçeneklerim nelerdir?
VCDStüdyo heryerde kolayca bulabileceğiniz MP3 müzikleri kullanarak CD'lerinizi hazırlayabilir. Dolayısı ile dilediğiniz herhangi bir müziği kullanma imkanına sahipsiniz.
» VCDStüdo programının demosu var mı?
Evet. VCDStüdyo programını bu linke tıklayarak download edebilirsiniz.

 

Tarih: 10 Haziran 2009, 17:57 - İp: 78.***.**5.175
stumer
stumer (üye)
İzmir / Amatör

1. DVD 'ye kendi programı ile mi kaydediyor, yoksa Nero vb. ile mi? Örneğin Proshow gold kendi programı ile DVD kaydı yapıyor, bunun gibimi?
2. Bir DVD oynatıcı vasıtasıyla TV de izlenirken görüntü kalitesi nasıl acaba?
3. Slayt şova bir veya daha fazla müzik eklenebiliyormu? Bağlantı ve geçişleri nasıl?
4. Geçiş efektleri varmı?
5. Fiyatı nedir?

 

Tarih: 10 Haziran 2009, 22:46 - İp: 78.***.**5.109
prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

bence en iyisi ulead video studio

 

Tarih: 14 Haziran 2009, 23:26 - İp: 88.***.**6.79
  • 1