fotoback
fotoback (üye)
Ankara / Amatör

Son Nokta

Hiçbişey oldugu yok aynen devam steve aramızda olacak hersey kaldığı gibi devam bir kac kişinin lafıyla kimse bu kadar emeğini bir anda harcamaz son nokta budur.Bu tartışma bitmiştir bir daha bu forum da tartışma istemiyoruz eğer tartışmak isteyen olursa o kişinin ozeline yazın forumu kirletmeyin herkes tartışma meraklısı değil burda herkesin amacı paylaşmak dostluktur ve arkadaşlar başkalarını karalayarak pirim yapmalarına izin vermeyin elestirebilirsiniz ama tartışmalar ozelde olsun lutfen buraya taşırmayın tesekkurler.

Tarih: 24 Ekim 2007, 00:52 - İp: 88.***.**0.117
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Peki.. fakat, özelden yapılmış yazışmalarda.. teşekkür edilmesi gereken noktalarla ilgili çocukça verilmiş tepkiler hakkında ne dersiniz..

örneğin:. http://forum.netfotograf.com/studyo_foto.asp?msg_id=9895

1.5 senedir durum değişmemiş.. bana gönderilmiş saygısızca mesajı görmezden gelmiştim.. üye bilgisine bakmıştım 21 yaşında bir genç.. gülüp geçtim..

orada yaptığım tarif sayesinde foruma fotoğraf ekleme yöntemini sorgulayıp geliştirmiş kimse.. neden edepsizce mesaj yazmış acaba..

aradan bir kaç ay geçti.. kendisine yapılan yorum hoşuna gitmemiş.. bir üyenin nickname ini konu başlığı yapmış.. aynı saygısız.. eleştiriye tahammülsüz davranışları devam ediyor..

ve bugün... steve, eğer forumda kalmak istiyorsa.. ben, fotobeymen, ve aykuts dan açık şekilde özür dileyecek..

sn. fotoback .. 5 aylık bir üyesiniz.. geçmişi bilmeksizin böyle konu açmışsınız.. iyiniyetinizin kurbanı olmayın.. "abi" dediğiniz kimsenin üslubuna dikkat edin.. askerliğini dahi yapmamış gençler bile daha olgun davranır...

bilgilendirme maksatlı yazdım.. umarım kırılmazsınız.. selam ve saygılarımla...

 

Tarih: 24 Ekim 2007, 09:35 - İp: 85.***.**7.27
fotoback
fotoback (üye)
Ankara / Amatör

Benim burdaki tek amacım forumu kirletnleri uyarmak ve boyle tartışmalara gerek olmadığını acıklamak kimsenin gecmısı geleceği beni ilgilendirmez benim demek istediğim birine tartısacak manada satasacaksan forumda değil ozelinde ne tartışmanı yap mayetinde idi mete007.Bilgilendirdiğin icinde ayrıca tesakkurler.

 

Tarih: 24 Ekim 2007, 09:53 - İp: 88.***.**0.117
  • 1