berat27
berat27 (üye)
Gaziantep / Stüdyo Fotoğrafçısı

Link Konusu

BEN BU SİTEYE BAKIYORUM VE DEVAMLI OKUYORUM İLK ÖNCELERİ PAYLAŞIM ÇOK İYİ İDİANCAK ŞUAN BAKIYORUM PAYLAŞIM DEDEN BİŞEY KALMAMIŞ NE BİLİM BİR TEŞEKKÜR YAZARSAN LİNK VERİLİECEKMİŞ ŞU BU BUNLAR BOŞ ŞEYLER O TŞK SEN İSTEME ALAN KİŞİ VERİRSE DAHA İYİ OLUR BENCE

Tarih: 7 Mart 2008, 09:29 - İp: 88.***.**5.246
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

acaba biraz karamsarmıyız?
yoksa paylaşa paylaşa paylaşacak birşeymi kalmadı?

sıkma sen canını hocam.

 

Tarih: 11 Mart 2008, 22:42 - İp: 78.***.**4.15
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

şimdi hocam senin kim olduğunu biraz araştırdımda 12 konu açmışsın 44 cevap yazmışsın. Paylaşım sitesinde gerçekten aktifsin yani. Tebrikler! bende daha yeni geldim bu foruma.İnşallah bende biraz birşeyler alacağım, birazdan fazlada katkıda bulunacağım. ben yaklaşık 3 yıldır teknoloji dergilerini 1 yıldırda ps dergisini ve 2 tanede arada aldığım karışık fotoğraf dergisi var. ayda toplam elime geçen dergi ortalama 4 adettir. ben bunları okuyorum. içinden en işe yarar denemiş oldularımı burada paylaşıyorum yada yakın zamanda paylaşmaya başlayacağım. Kilit noktalardaki işleri öncelikle yazmaya gayret ediyorum.gödüğüm ve bildiğim konularada elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum yanlış yazanları uyarıyorum. doğrusunu söylüyorum.
"ilkönceleri paylaşımda iddialıydı şimdi iddiasız demişsin" bende yeni üye olduğum için bu sözü üzerime alındım ve bu uzun metni yazdım.Ama gücenmedim. benden yana sorun olmaz yani. her zaman buralardayım sorunlarınızı yazarsanız yardımcı olurum. biliyorsam tabiiki.
[email protected]
[>:D

 

Tarih: 11 Mart 2008, 22:56 - İp: 78.***.**4.15
  • 1