sarucabey
sarucabey (üye)
Kocaeli / Meraklı

Kpt6 İndi Ama????

Bu bir plug-in ama tam olarak ne işe yarar

Tarih: 9 Ekim 2004, 10:06 - İp: yok
xxcanalxx
xxcanalxx (üye)
Malatya / Amatör

millet bu pluginler ne i_e yar1yor cevap verin lütfen

 

Tarih: 12 Ekim 2004, 17:52 - İp: yok
alico_
alico_ (üye)
İstanbul / Amatör

seri numarası nedir? bu programın bulamadım

 

Tarih: 11 Temmuz 2005, 13:58 - İp: yok
digiworld
digiworld (üye)
Giresun / Stüdyo Fotoğrafçısı

setuplarken borsew tıkla c de program files da adobe.photosop kaç kulanıyorsan içine gir orda efekler +plunigs se tıkla setup devam et TF60WRD-0022525-UHV serial numarası kolay bi şekilde rutuş ata bilirsin

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 11:24 - İp: yok
dreamss
dreamss (üye)
Ankara / Amatör

digiworld eline sağlık abi ya 100 kişiye soruyoz nasıl çalısır diye cvp veren yoq.emeğe saygı.teşekkürler

 

Tarih: 2 Ekim 2007, 22:28 - İp: 88.***.**5.185
firma34
firma34 (üye)
Ağrı / Firma

http://rapidshare.com/files/50590993/Acdsee4.rar.html

#fonmerkezi' tarafından 02.08.2013 23:06:12 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ağustos 2010, 00:08 - İp: 85.***.**6.97
gokturk
gokturk (üye)
Ankara / Meraklı

KPT / Channel Surfing
Sharpen özelliğinin yanında, alpha kanallarına ayrı ayrı müdehale ederek, her bir uygulamaya göre değişen harmanlama kiplerinin yanında, default hazır efektleri kullanabileceğiniz bütünleşik bir paket. Her KPT uygulamasında olduğu gibi bu uygulamada da oluşturduğunuz değerleri daha sonra tekrar uygulamak için filtrenin kendi kütüphanesine kaydedebilirsiniz.


KPT / FraxFlame II
Görsel efekt üretiminde önemli ihtiyaçları karşılayan; noise, kirletme, eskitme, özel dokular üretmek için çok alternatifli hazır seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı eskitilmiş havaya sokmak, nebula, taş baskı gibi sonuçlar için yardımcı efekt olarak kullanabilirsiniz. Efektin ön izlemesinden, yine efekt içinde yer alan harmanlama kipleri yardımıyla ön izleme penceresinden efekti inceleyip uygun olduğu noktada tamamlayabilirsiniz.


KPT / Gradient Lab
Tam bir degrade laboratuarı. Degrade oluşturmak, degrade sitilleriyle görsel efektler hazırlayarak detaylı kontrollerlerle sonuca ulaşmak bu uygulama ile çok kolay ve zevkli. Layer mantığını kullanan Gradient Lab, üst üste farklı sitillerde degradeler oluşturuyor. Her birine farklı harmanlama kipleri, opacity, öteleme ve mask özellikleriyle istenilen etkiler üzerinde kombinasyonlar sunarak seçenekleri artırıyor.


KPT / LightningŞimşek, laser gibi ışık oyunları için etkili ve kullanımı kolay bir uygulama. Şimşek ve ışık efektinin parlama, şimşeğin çatallaşmasının sayısal kontrolü, opacity ve ana rengi gibi denetimlerle istediğiniz nitelikte bir şimşek yaratabilirsiniz. Uygulamanın Bolt isimli yüzen paletinde Blend Mode sekmesinde yer alan harmanlama kipleri yardımıyla orijinal görsel ile oluşturduğunuz efekti birbirine çok iyi bir şekilde harmanlayabilirsiniz. Uygulama penceresinin sol altında bulunan düğmeye tıklayarak kütüphaneye ulaşabilir, hazır ışık efektlerinden birini seçebilirsiniz.


KPT / Pyramid Paint
Çalışmalarınızı bir tabloya dönüştürebilir, fırça ile yapılmış bir tablo havasında görsellerinizi kullabilirsiniz. Paint içinde stil olarak tek bir fırça özelliği bulunmakta. Bu stil üzerinde renk, doygunluk, ışık, sıcaklık gibi kontrollere sahip olup bu çerçevede efektinizi tamamlayabilirsiniz.


KPT / Scatter
Photoshop’un Pattern özelliğinin ileri bir versiyonu diyebileceğimiz Scatter ile belirlenen nesneyi, ister kendi kütüphanesinden, ister bilgisayarınızda olan herhangi bir nesneyi Scatter içinden çok farklı ve harika kontrollerle etkili dolgulama efektleri üretebilirsiniz. Kendi kütüphanesinde bulunan nesnelerin farklı sitillerde, birbirini tekrar eden ama bu tekrarların belli olmadığı, renk, opacity ve yoğunluk üzerinde yapacağınız değişikliklerle etkili sonuçlar yakalayabilirsiniz.


KPT / Equalizer
İsmini Equalizer ses sisteminden alan, imajların üzerinde bu mantıkla efektler üreten, imajın üzerinde sharpen özelliğinin yanısıra, pastorize, hafif grenleri yok etmek ve puslu görüntüler elde etmek için rahatlıkla kullanılabilir. Equalizer kendi içinde Bounded ve Contrast Sharpen özel araç grubuyla etkisini güçlendiriyor.

 

Tarih: 19 Ağustos 2010, 21:07 - İp: 78.***.**9.68
  • 1