burakpr3
burakpr3 (üye)
Karabük / Stüdyo Fotoğrafçısı

Cs3 Cs4 Cs5 Cs6 ? Hangisii

Meraba

öncelikle ben stüdyo fotoğrafçısıyım işte normal vesikalık gelin damat tarzındaki şimdi benim kullanım alanımda geneldeki fotoğrafçılardan gelişmiş olarak shop cs3 üzerindeki birçok şeyi kullanıyordum işte renk ayarları gidi tabikide bu bana zevkde veriyordu ama bi hata oluşmaya başladı ve kaydettiğim fotoğraflar soluk ve baskıda contrast değerlerini emiyor.

cs3 ü sildim cs5 i yükledim malum işyeri bilgisayarı biraz kötü ama idare ediyoruz. benim sorunum şu 2 gündür photoshop yüklemedim acaba benim işime yarar en iyi şekilde elime katkı sağlayan bir sürümü yeni sürümü var mı yoksa ben yine cs3 e devammı lütfen bir çare. sıkıldım forumlardaki boş konuşanlarda lütfen tecrübeli büyüklerimiz yada küçüklerimizin yorumlarını bekliyorum genelde panaromik albümleri yapıyoruz dış çekim ve stüdyo olarak.

Tarih: 3 Temmuz 2014, 17:01 - İp: 83.***.**0.22
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

şimdi alışkanlık olarak cs 2 kurulu mesela bnm makinede . ama cc kurdum en son sanırım cs 7 oluyo artık. kuş bakışı olarak bakıldığında ilk şhopların en iyisi 5.5 di . sonra 7 tabuları yıktı. sonrada cs 2 . cs 2 den sonra cs 3 le yeni arayüz bizlerle oldu .. ama cc de (cs7) de extract yok mesela . yaması da yok . onun yerine başka ve başarısız bi eklenti var. ama warp falan var elleri kolları yamuk kafaları oynatabiliyosun . bana sorarsan yeni arayüze alıştıysan en son versiyon iyidir her zaman ma extract yok ... şu an hem cs 2 hemde cc ile karışık kullanıyorum.... ikiside yüklü pc de ruh halin ne isterse onu kullanıyorum....

 

Tarih: 4 Temmuz 2014, 15:36 - İp: 85.***.**1.154
burakpr3
burakpr3 (üye)
Karabük / Stüdyo Fotoğrafçısı

Anladım yani ben pek fazla sürümlerle ilgilenmedim eskiden ama artık birazda bilgi sahibi olmak istiyorum da extract nedir daha önce duymadımda biraz açar mısınız bide Kpt efekt var onun yararı varmıdır.

 

Tarih: 5 Temmuz 2014, 19:12 - İp: 83.***.**8.19
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

extract saç kesim programı ve veya eklentisi . kpt şu bu onlarda plugin yani filtreler

 

Tarih: 9 Temmuz 2014, 01:43 - İp: 85.***.**7.69
  • 1