steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Montaj

Tarih: 12 Ağustos 2008, 20:20 - İp: 85.***.**9.68
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

saçma sapan işler yapıp duruyosun steve..şakşakçıların bile ayıp olmasın baabında bişeyler yazıyo artık sana..
adam bu resimleri fıstık gibi yapmış işte neden daha ordan buraya taşıyıp dayıyosun milletin burnuna.
hatta o kadar iyi yapmışki orjinal resmi değilde montajlı olanı almışsın buraya.
yapamıyosun birader işte, o adam senden iyiymiş gördün..neden kasıyosunki bu kadar.aynı resimelri o konuya defalarca attın zaten.git başka resimler bul bari illa saçmalayacaksan.
onu bunu acaip kıskandığın çıkıyo ortaya bu şekilde.

 

Tarih: 13 Ağustos 2008, 00:38 - İp: 85.***.**0.110
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

evet benimde ilgimi çeken bir konu burda dile getirmek istedim.
stivi biri bişe yapınca aynısını yapmak için can atıyorsun/uz sen ve takım arkadaşın.
yani biri bişe düşünüp yapıyo ve paylaşıyosa efendi gibi. sende başka bişey düşün yap ve paylaş.
bazan hızınızı alamayıp 'kullandığın resimleri verde bizde yapalım' deme gafletinde bile bulunuyosunuz. yahu aynı şeyi sizde yapmak zorunda değilsiniz ki.
sürekli kendinizi kıyaslamak zorunda hissetmeyin
rahat olun

 

Tarih: 13 Ağustos 2008, 02:18 - İp: 78.***.**9.246
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

sevgili mu kardeşler sizler gibilerini (onun bunun gibilerini) sizin gibi yalama karakterde) çok gördüm sizin (amcanızı seveyim)hadi şimdi benim özelime saldırın inşallah yanılırda birde adreslerinizi falan verirseniz ki sizde o yürekte yok
mu açıkca söle erkeksen tabi kim şakşakcı eğer bensem zamanında senin yazılarınada cevaplar yazdım o zaman senindemi şakiakcındım ulan ordan burdan toplama kılıklı şey adam gibi siteden kovuldun ama sende yüz yok başka rumuzla girip hala ortalığı bulandırıyosun
madem siz bu kadar iyisinizda neden kendiniz bir çalışma yapıp paylaşmıyorsunuz sizler gibi iğrenç insanların yüzünden sitede doğru dürüst paylaşım bile olmuyo artık hadi erkek yapın çalışmalarınızı koyun buraya sizede teşekkür edelim
mağara sana öz eleştiri konusunda bir takım şeyler yazmıştım sen kendin benliğini bulamamış mu nun şakşakcılığını yapan yada onun işçisimisin de bu kadar sizde aynı anda ortaya çıkıyosunuz
şimdi ben birinize küfür etsem özeleştiri herkese küfür etsem hakaret oluyo öylemi
sizler gidin çöplükte oynayın

 

Tarih: 13 Ağustos 2008, 17:39 - İp: 78.***.**4.139
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

yazgan kişisi...
sana özelime saldırıyolar sende onlara saldır diye bir şey söylemişler anlaşılan..hiç kimsenin özelinden saldırmadım bizzat,hatta normal mesaj bile atmadım..gerekli tepkiyi gerektiği yerde ortaya koydum..bu bir..

birilerine şakşakçı derken sen neden üzerine alınıyosun anlamış değilim..nedir bu gocunman..kim dolduruşa getirdi seni?ben isim vermedimki..iki..

sen hala benim aykut olduğumdan bahsediyosun..ki en büyük kozun sanıyosun bu fikrini..halbuki hiç öyle bir şey yok; bunun bahsini bile açmıyorum o yüzden..üç..

maqara yı tanımam bile..hiç sohbetimiz olmadı..hatta selam bile vermedik birbirimize..yada ben herhangi birine gel hadi beraber falanca kişiye saldıralım da demedim..herkes doğal bir şekilde iyi kötü yorumda bulunur,banane bundan...dört..

klavyede delikanlılık yapmak kolay tabi..aklın elverdiğince,kelimeleri bir araya getirebildiğince hakaret etmeye çalışmışsın..hatta küfürde edebilirsin,mühim değil..neticede seninle bir derdim yok benim; gerisi senin ahlakına kalmış....beş..

özeleştiri ve hakaret birbirine çok uzak terimler..nasıl aynı cümlede kullanabildin şaşırdım..bu kavramların ne demek olduğunu öğren önce, sonra bağırıp çağır..çünkü (hakaret olarak alma sakın) saçma sapan cümleler kurmuşsun bu yüzden..anlaması cidden zor..altı..

son olarak...ilk mesajda yazdıklarım hakaret değil..kesinlikle bir hakaret cümlesi bulup gösteremezsin orada..bir çalışmayı, bir kişiyi eleştirmişim...adam iyi kötü eleştirin beni demedimi diğer bir konusunda..eleştirdik işte..neden köpürüyosunuzki şimdi..kötü dedim..işinde kötü sende kötüsün dedim..steve e dedim ama o bu eleştiriye bi karşılık vereceği yerde sen çıkıp hakaret etmeye başladın..

diyorum ya klavye delikanlılığı bunlar..adres vermeler falan..hadi vereyim adresi; ne yani kapımamı dayanacaksın?..burdan ahkam kesmek ne kadar kolay diimi?
lafınızı bilip adam gibi tartışın illa tartışacaksanız..kimse kimseye hakaret etmiyor..burda konu açıp resim yüklüyosan kötü eleştiriyide göze alacaksın...

bize teşekkür etme hem..size kalsın.

 

Tarih: 13 Ağustos 2008, 19:50 - İp: 85.***.**3.123
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

evet sen aykutsun unutma senin bir sözün vardı
"insan bidiği kadar ukala olmalı"
evet bu sözüne katılıyorum ama şunuda unutma insan ukala olmalı bence ama şerefsiz asla senin madde made saydıkların senin içinde sakladığın gerçeklerin artık sana cevap verip seviyene düşmek istemiyorum sen gazetenle uğraş senin derdin biz olmayalım senin derdin tiraj olsun hadi canım hadi

 

Tarih: 13 Ağustos 2008, 20:32 - İp: 78.***.**4.139
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

aykut un sözlerini hatırlaman güzel..demekki az çok bir şeyler öğrenmişsin kendisinden.şu steve denen kişiden ne öğrendiniz bu kadar acaba.

ne düşünürsen düşün banane.sizin gibi iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeyen saygısız bir güruhtan sağlıklı düşünmenizide beklemiyorum açıkçası.

üstelik seninle hiç bi derdim yok.bu adamladır derdim herkes biliyor bunu.
o yüzden kendi işine bak sende oldumu..steve çıkmıyo şurayada sana devretmiş münakaşayı.e işte dediğim yere geliyosun,gocunmakta haklısın..şakşakçı tayfasından birisin kusura bakma hiç.

seviye konularını falan hiç karıştırma bence,ömrün yetmez seviyeme çıkmaya.o yüzden seninle bu kadar münakaşa yeterlidir.kaale alınacak biri değilsin fazla.

 

Tarih: 14 Ağustos 2008, 09:47 - İp: 85.***.**4.36
fotomerve1
fotomerve1 (üye)
Osmaniye / Stüdyo Fotoğrafçısı

1 yıl önce aykuts ve daha sonra mu steve kavgaya tutuşmuşlardı bende yazmıştım sanırım o günlerden sonra siteye pek girmedim daha doğrusu forma hiç girmedim yazmadımda aradan 1 yıl geçti kaldığımız yerden devam ediyoruz şimdi ,ya arkadaşlar bırakın artık nedir sizin alıp veremediğiniz? steve iyi yada kötü bişeyler yapıyor konu açıyor . mu (aykuts) bırak sende cevap yazma kardeşim adamı sevmiyorsan nediiye konusuna girip tartışma çıkarıyorsun varsa aranızda bir sorun özeldenmi yazıyorsunuz yoksa adres verip bir yerdemi buluşuyorsunuz ne yapıyorsanız yapın hatta bu kavganızı görsel olarak kameradan canlı yayın yapın baride bizde üstünüze bahis oynayalım

 

Tarih: 14 Ağustos 2008, 09:53 - İp: 88.***.**9.113
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

abi sen bari yapma

cidden aykut değilim ben..hem kavga çıkarmadımda.illa resim mi koyalım ispat için..aykut u bizzat tanıyorum,dostumdur..siteye uğramıyor bile..
eleştiri bu..hakaret falan değilki.ne yani eleştiri hakkımız yok mu?..

 

Tarih: 14 Ağustos 2008, 11:14 - İp: 85.***.**4.36
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

yok kardeşim yok
eleştiri hakkın yok
sözkonusu stivi ise eleştiri yapma
ben yaptım ordan biliyorum
hiç iyi sonuç vermiyo. bakma yaptığı şeyleri buraya koyduğuna.

 

Tarih: 14 Ağustos 2008, 12:05 - İp: 78.***.**8.105
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

yahu bi halt yaptığıda yok.tüm meselesi dikkat çekmek,pohpohlanmak.şu sitede kim bu kadar konu açmış..hoşgeldin beşgittin konuları açıyo bol bol.
daha önce ne tartışmalar yaşandı şu forumda sen bilmezsin

diğer bi konuda arkadaş ne güzel söylemiş bak; şu resimlerden nette binlerce var..lafa gelince biz bişeyler yapıyoruz koyuyoruz siz ne yaptınız oluyo..bir şeyler yapan herkese saldırıda bulunuyolar iyi insanlarda çekip gidiyo siteden.eğer forum ş udurua geldiyse bu haddini bilmezler yüzündendir.

otur klavye başına ağzına geleni yaz,şerefsiz de miilete..öyle delikanlı oluyosunki o zaman..bu yoll erkek oluyo buradakiler bakma

 

Tarih: 14 Ağustos 2008, 13:28 - İp: 85.***.**4.36
  • 1