Fotoğrafçılık Forumları
Makyajla Olan Değişim
eskiden yaptığım bir çalışma idi
#steve' tarafından 28.04.2009 18:48:43 tarihinde düzenlendi.
bence yaphotoshop yapilmamis hali daha iyi gibi yaptigin yanlislar cok. ozellikle goz bolgesinde.
eleştirin için sağol.nerde hata yaptım ise daha net gösterirsen bir dahaki sefere aynı hataya düşmem..
Eğer bir amatörü dikkate alırım diyorsan bende yorumumu yapmak isterim.
Göz altlarına biraz dikkatli bakınca birbiriyle uyumsuz gibi görünüyor bayanın sağ gözü pek hoş durmamış.
İkincisi çok fazla blur vermişsin sanırım çizime benzemiş biraz daha doğal olabilirdi diye düşünüyorum. Güzel olan kısmı makyajda kullanılan renkler sade ve hoş. Tabi bunlar amatör düşünceler.
İyi çalışmalar.
Ufak tefek montajlar haricinde uyumlu renklerin kullanımı , makyajı gayet hoş görünüyor...
bunlarda benim yaptıklarım!!!
steve kardeş çok güzel çalışmların var ama bu çalşmanda gözlere bir bak özellikle göz altlarına
tekilaci ,evet hatalar var.ayrıca yorum için teşekkür edrim.
escada35 kardeş fotolarında cok soft çalısıyosun bıraz daha canlı calıs
montaj ve makyaj gibi şeyler kaliteli çekilmiş ve büyük boy fotoğraflarda çalışılır. hani şu megpikseller bir işe yaramaz nerde lazım olacak diyenler varya işte tamda burada işe yarıyor. 18mplik bir çalışmaya yaklaşıp detaylarda düzenlemek daha hassas olur ve rahat olur. en iyi sonuç kaliteli görsel üzerinde çalışılınca olur. webden alınan görseller 72dpıya düşürüldüğü için zaten kalitesiz görseli birde üzerinde çalışmak çok yanlış bir bir harekettir bu size iyi bir sonuç vermez.
uygulama doğru ama görseli studyoda yada daha iyi koşullarda çekem en iyisidir.
ayrıca @escada35in yaptığı yöntem biraz işin hilesine başvurma tekniğidir. ham olarak makyaj konuşuluyorsa ozaman ham olarak makyajı görelim arkalanı şaşanlı yapınca olmuyor bu işler.
ize arkaplan değil makyajın kendi hali ve büyüğü yani detayını görebilecek boyu lazım. ancak ozaman karşılaştırma sağlıklı yapılabilir böyle ufak boylarda sağlıklı olmaz.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Cr2 Dosyaarında Renk Değişimi
11 May. 2017, 17:25 sena.almila
0303511 May. 2017, 17:26
sena.almila -
-
-
-
-