goksungokhan
goksungokhan (üye)
İçel / Amatör

Burokrasi Sorunu Ve Photoshop Cozumu.

Degerli fotograf dostlari. Kucuk bir hikaye ile sizden yardim istemek durumundayim. 5 aylik kizim icin pasaport basvurusu yaptim Kenya'da civardaki fotografcilar konuya hic hakim degiller keza Afrika burasi. Kendi imkanlarimla cektigim fotografin ciktisini aldim ve pasaport basvurusunu yaptim. Fakat dun mail geldi olumsuz bir durum var dediler elciligi aradim kizimin fotografindan dolayi sorun cikmis. Elimde uygun olabilecek bir fotograf var fakat arka plani beyazlastirmak icin kucuk bir photshop islemi gerekiyor konuya hakim bir arkadas bana yardimci olabilirse sevinirim. email adresim [email protected] simdiden tesekkur ederim.

isi asli konu ile kizginligim halen devam ediyor yeni cikmis cocuga bile pasaport ve biometrik fotograf isteyen bu garip hukumete sormak istedim yeni dogmus cocuga biometrik fotograf??? derdimi elcilige anlatmak istedigimde aldigim cevap ise cok daha ilginc oldu.

Tarih: 4 Şubat 2012, 14:04 - İp: 41.***.**0.34
goksungokhan
goksungokhan (üye)
İçel / Amatör

sorunu gaijin sayesinde cozdum. kendi cektigim bir fotografin uygun oldugunu soyledi. ve magduriyet ortadan kalkti kendisine tesekkur ederim. Merak ettigim konu ise; bu konuyu 68 kisi okumus. Galiba konuya hakim kimse okumadi. Eger okuduysa ve cevap vermediyse cok uzucu bir durum. Bol isikli gunler herkese.

 

Tarih: 12 Şubat 2012, 23:07 - İp: 41.***.**0.34
bullseye75
bullseye75 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Konuyu bugün görüp okudum ve inanınki çok kolay ve basit bir işlem için yardımcı olmak isterdim ama bayağı geç kalmışım. Diğer taraftan işinizi halledebilmenizede sevindim.

 

Tarih: 5 Nisan 2012, 17:50 - İp: 78.***.**6.151
goksungokhan
goksungokhan (üye)
İçel / Amatör

kolay is oldugunu bende Gaijin sayesinde anladim. Yinede tesekkur ederim size.

 

Tarih: 8 Nisan 2012, 23:25 - İp: 41.***.**0.34
  • 1