bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Yorumlara Edit Yapamıyoruz.

Galeride yazdığımız yorumları da silip düzeltebilsek. İhtiyaç oluyor bazen.

Tarih: 22 Aralık 2005, 13:27 - İp: yok
magzed
magzed (üye)
Balıkesir / Amatör

bu konuya katılmakla beraber bir konu daha önerebilirim, konuyu açan kişiler konu eğer amacına ulaşmışsa konuyu kaldırabilmeliler hem gerekli konular daha çok gün yüzüne çıkar.

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 13:39 - İp: 85.***.**4.135
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

sevgili magzed,

ben konuları kaldırabilme düşüncesine pek sıcak bakmıyorum. neden diye sorarsanız; neredeyse konuların hepsinde abilerimizin ve bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın öğretme niteliğine sahip yazıları oluyor.. eğer bu konular kalkarsa herkes aynı soruyu şu anda sorulduğundan daha fazla soracak.. dolayısıyla cevap yazmış olan herkes daha önce yazdıklarının aynısını tekrarlamak zorunda kalacak. çoğu konu zaten sonlara doğru geyik muhabbetine dönüşüyor.. bence bu da artı bir yön.. çünkü yeni gelen arkadaşlar az veya çok bu kişilerin nasıl insanlar olduğu konusunda anektodlar alabilir.

tabi her zaman söylediğim gibi, bunlar benim şahsi düşüncelerim.

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 14:27 - İp: 81.***.**5.14
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Applemac;

Zannediyorum Magzed'in kastettiği şimdi bu benim açmış olduğum gibi konular. Diyelim ki Fdiker bu sorunu çözdü. Artık bunun burada yer işgal etmesine gerek yok demek istiyor. Ama sen de haklısın. Bu sefer senin dediğin sakıncalar da olabilir.

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 14:46 - İp: 213.***.**5.242
magzed
magzed (üye)
Balıkesir / Amatör

evet benim kastettiğim bitpire nin dediği gibi konular ve ben gidiyorum elvada artık tırnağımı bile bulamayacaksınız gibi konular, insanlar gitme kal demeyi bırakıp salya sümük ağlama moduna giriyor ortaya da kötü görüntüler çıkıyor, zaten teknik konuları kimsenin sileceğini düşünmüyorum ama haklısınız konuyu açıp işimi hallettim deyip silebilirler, ama bu uyarı olarak yer alır ve konu halledilmiş olur diye düşünüyorum

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 15:42 - İp: 85.***.**8.65
nihat
nihat (üye)
İstanbul / Amatör

Evet...
Bende sevgili magzed'e katılıyorum.
Ama Serbest Kürsüdeki yazılar silinebilsin.
Bilgi niteliği olan diğer konular silinmesin.
Konunun sonuna doğru bazı konuların muhabbete dönüşmesi ise arkadaşların duyalılığı ile son bulabilir.
Serbest Kürsüdeki konular muhabbete dönüşürse kanımca sorun olmaz ama bir makine tavsiyesinde veya bilgilendirmeyi, bilgilenmeyi amaçlayan konuda olmamalı.
Sonuç olarak o gün için çok gerekli olan ama ertesi günlerde alakasızca duracak konuların silinmesi konu karmaşasına son verecektir diye düşünüyorum.
Selamlar sevgiler
Nihat YALINKILIÇ


#nihat' tarafyndan 22.12.2005 17:42:11 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 17:39 - İp: 85.***.**3.50
  • 1