gfkfoto
gfkfoto (üye)
Erzurum / Doğa Fotoğrafçısı

Yorum Ve Eleştiri Üzerine

saygı deger arkadaşlarım öncelikle sizlerle böle birmekanda bulunmaktn mutluluk duyuyorum. burda uzun bir zamandır bulunuyom ve genelde gözüme çarpanda eklenen fotolara yapılan yorumlardaki çarpıklık.
benim düşüncem biraz daha eğitime gelişime açık yorumlar olması gerekirken sadece bayan üyelere yoğun bir yorum akışı görüyom fotoğraf güzel olsada olmasada onlarca yorum alabiliyor ve yersiz övgüler oluyor ben bu işe gönül veren biri olarak bundan rahatsızlık duyuyorum çalışmlarıma yorum yazılsın demiyom ama yazılacaksa da yerinde yazılsın çok başarılı olduğumu iddia etmiyom ama genel mukayese edildiğinde eminim bir farklılık görebiliyor insan sevgi ve saygılarımla

#gfkfoto' tarafından 09.05.2008 11:18:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Mayıs 2008, 11:15 - İp: 88.***.**1.50
krusty
krusty (Objektif)
İstanbul / Amatör

merhabalar

bir tespitte ben yapayım.. kötü fotoğraf ekleyipte çok olumlu yorum alan kişilerin protfolyolarına bir bakın..binlerce fotoğrafa yorum yapmış kişiler olduklarını farkedeceksiniz. dolayısı bir nevi iadei ziyaret oluyor aldıkları yorum..

bu konu çok fazla açıldı forumlarda ve birçok kişi bu konudan şikayetçi.. artık yönetimin gerçekten birşey yapması lazım. çok kişi kaçıyor bu yüzden siteden yazık günah kalite çok düşüyor..

 

Tarih: 9 Mayıs 2008, 11:28 - İp: 85.***.**7.121
  • 1