ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

Sn. Site Yönetimine

üye sayımız 20.000'lerde elbetteki her kafadan bir ses çıkacak,elbetteki herkesin istediği olamayacak,herkes memnun edilemeyecek...ama terbiyesizlik yapıpta daha sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan zat'lar için sizin bir düşünceniz var mı??forumları silmekten başka???
aklına gelen herşeyi yazacak,bir tek küfür etmediği kalacak ve sitede kalmaya devam edecek???

Tarih: 10 Kasım 2005, 21:45 - İp: yok
ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

daha da açık konuşmak gerekirse:
vatandaşın teki reklam verip,siteye para kazandırıyor diye,biz üyelere istediği herşeyi söyleyebilme hakkına sahip olmaktamıdır?? dokunulmazlığımı vardır??
başka bir şahıs daha fazla para verirse bize küfür etme hakkı da olacak mıdır??

 

Tarih: 10 Kasım 2005, 22:19 - İp: yok
kcbilir
kcbilir (üye)
İçel / Meraklı

Olay ne, anlamadım? Link verirsen yardımcı olabiliriz...

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 01:50 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Öncelikle şunu belirtmeliyim. Bu siteyi satın almaya kimsenin gücü yetmez, geçen sene elimin tersiyle ittiğim rakamı duysaydınız forumda bir konuaçar bana "salak" derdiniz ve bende açtığınız konuyu önce kitler sonra silerdim. Sitenin açıldığı dönemlerin başından bu yana benim tarafımdan silinen konu sayısı 10'u geçmez. (reklam içerikliler hariç) Sabahta, o iki konuya segili @ilknur'un açtığı konuyla gelinen nokta arasında fark var diye bir cevap yazdım 1-2 saat içinde de iki konuyu sildim, serverde bir sorun vardı mail server kuruldu ayarlar yapıldı, yeni üyelik ve şifre hatırlatma bölümleri tekrar düzenlendi ve günlük yaşantıya devam edildi ve hatta hala gerek galeri gerekse foruda mail gönderimi hala çalışmıyor, diğer işlerimden bunlara öncelik sağlayamıyorum burada anlatma istediği netfotograf hala benim geçimimi sağladığım işim değil hobim günümün 24 saatini burada geçirmiyorum ve her şeyi takip edemiyorum.

Sitenin geldiği boyut nedeniyle forumda kaçak dövüşen firmalar var, taktir edersiniz ki kimin kim olduğunu anlamak bu tarz ortamlarda çok zor, sevgili @burkay'da şu an sitede aktif olan ve kendini "ben firmayım" diye deklere eden ilk arkadaşlardan bir tanesidir. Bu güne kadar da bilgi ve tecrübelerini tüm açıklığıyla site kullanıcılarıyla paylaşmıştır, bu zaman zaman "kendine yontuyor" olarakta algılanmıştır hal böyle olunca seveni olduğu kadar sevmeyenide var. Burkay malum konuda bir faturanın ibrazını talep ediyor ilgili arkadaşta ısrarla ibraz etmeyeceğini söylüyor (ki bir konuda verebileceğinide yazmış şimdi başlığını araştıramadım) bir çıkar çatışması yoksa neden bu kadar korkutucu olsun ki faturann ibrazı tarasın scainerle koysun buraya oda rahatlasn bizde, yada "ben yalnış yazmışım olayın aslı şöyledir.." de diyebilir bu tükürdüğünü yalamak değil erdemliktir. (konunun hangi kullanıcıyla ilgili olduğunu hatırlamıyorum şimdi eğer sizseniz çok zor olmamalı o faturanın ibrazı)

Neyse... Tekrar başa dönecek olursam burada kimsenin parası geçmez... Burkay'da sitede reklamı var diye böyle davrandığını sanmıyorum 2004 yılının başından beri sitede ve başlarda forumdaki aksaklıklardan dolayı "ne biçim site bu" şeklinde çıkışlarıyla benlede sürtüşmüş biridir, geçmiş konulara bakılabilir.

Herkesin olabildiğince açık olması dileğiyle...

#fdiker' tarafyndan 11.11.2005 02:02:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 02:02 - İp: yok
ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

sayın fdiker,öncelikle ilginiz ve açıklamanız için teşekkürler...
fatura olayının muhatabı bendim.niye göndermediğime gelince ,adı geçen muhterem arkadaşlarıma ve bana zii...,gibi hakaretlerde bulunmuştur. bana hakaret eden birine nezaket edipte çöpümü bile göndermem.beni tanıyan arkadaşlar ve forumda açtığım konuları incelerseniz faturaya gerek kalmayacağını görürsünüz.ama isterseniz size faturayı gödereyim. ama muhterem zat ,sizin dediğiniz gibi bir olgunluk gösterecek yapıya sahip değildir...
iyi çalışmalar

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 22:36 - İp: yok
ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

sayın fdiker,
ben şahsım adına açık davrandığımı söyleyebilirim ve olay sadece fatura olayı değildir...muhterem zat'ın önerdiği makine eleştirilince ve yorumları eleştiri alınca kontrolden çıkmış ve hakaretler yağdırmıştır.
açıklamanızda muhterem zt'ın neden hakaret ettiğine değilde veya hakareti dile getirilmemiştir.
bir kez daha sormak istiyorum.bu muhtereme yaptığı hakaretler için bir uyarı verdiniz mi???
muhterem için ''Bu güne kadar da bilgi ve tecrübelerini tüm açıklığıyla site kullanıcılarıyla paylaşmıştır'' demişsiniz, o halde dünyadaki bilim insanları her türlü suçu işleyebilirler, ne de olsa onlar bilkim için çalışıyorlar???
cevabınızı bekliyorum...

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 23:05 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Bu konuda @burkay'ın avukatlığını yapacak değilim konunun başladığı yer burası tıklayın zaman zaman takındığı tavrıda desteklemiyorum, daha öncede başka bir başlıkta sitede lider konumunda/ön planda olan insanlar var bu kişilerin daha fevri davranmalarını rica ediyorum demiştim, bu konuda kendisiyle de görüşmem oldu. Ancak şöylede bir durum var ki son zamanlarda sitede sataşmalar oluyor ve bu kaçak dövüş halini aldı kızan kişi farklı bir kullanıcı adı alıp söyleyeceğini söyleyip kenara çekiliyor son örnek (tıklayın) bunuda tastiklemiyorum. Daha önecedende bu tarz olaylara maruz kaldığı içinde burkay her tartışmayıda böyle algılar oldu. Ha sizde böyle yaptınız/yapıyorsunuz demiyorum ama bunada çözüm olması açısından her konunun altına gönderenin ip'ini yazmayı planlıyorum

Saygılarımla

 

Tarih: 12 Kasım 2005, 15:08 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

cok iyi bir fikir fdiker.. en azindan bundan boyle insanlar, bu sekilde oyunlar cevirmeye calismazlar..

 

Tarih: 12 Kasım 2005, 18:43 - İp: yok
realsanto
realsanto (üye)
Bursa / Amatör

arkadaşlar..internet cafeden de grip üye olabilirler..ıp numarası verilse de bu tarz insanlar yapacaklarından geri kalmazlar

 

Tarih: 12 Kasım 2005, 23:33 - İp: yok
xnpurple
xnpurple (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Nasıl bir psikopatlıktır ki, evden, o da olmadı onun bunun bilgisayarından, o da olmadı cafeden nick alıncak da bir fotoğraf sitesinde milleti irite etmek için can hıraş çalışılcak! çok komik dğlmi arkadaşlar ya...
böyleleri tabi var, hepiniz de haklısınız bence. ama bir çözüm de olmalı...

 

Tarih: 12 Kasım 2005, 23:39 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

aslında çözüm diyaloğu o anda kesmek. ama provakasyona karşı sessiz kalmayı bende bazen beceremiyorum ancak doğru olduğuna inanıyorum.

 

Tarih: 13 Kasım 2005, 00:01 - İp: yok