by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Site Yöneticisine

Benim dün açtığım ankaradaki fotoğrafçılar buraya!!!! başlıklı konularım tüm bölümlerde silinmiş rica etsem bunları yayınlarmısınız ankarada bulunan siteye üye tüm fotoğrafçıların bu geziden haberdar olmasını istiyorum artık bu bulusalım gezi düzenleyelim gibi şeylerin sadece lafta kalmasını istemiyorum ben kararlıyım.

Tarih: 9 Mart 2006, 12:00 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Konu açtığınız yerde "sadece ilgili ve bir bölüme konu açılması"yla ilgili bir uyarı var, her ilden bi arkadaş benzer bir şey yapsa ortalık curcuna olur.

Aslında sizle aynı düşüncede arkadaşlar var, şu anda düşünürken şöyle bir şey geldi aklıma: fotoğraf toplulukları bölümü var sitede, orada bu işi organize edecek arkadaşlar başlıklar açsın bende sitenin bir yerinde dönüşümlü olarak oraya link verecek şekilde bannerları dönüşümlü yayınlayayım (bannerleri hazırlasanız çok sevinirim) kabul görürse detaylandırırız.

 

Tarih: 9 Mart 2006, 13:00 - İp: 81.***.**8.46
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Öncelikle bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Yazdığınız yöntemi okudum ama bilgisayarla ilgili bazı terimleri bilmediğim için ne yapacağımı tam anlayamadım mesela banner nedir?Konu başlıklarıyla dönüşümlü linkin alakası nedir?
Bu gibi şeyleri tam anlayamadım
Detaylı bir şekilde anlatırsanız yazdığınız şeyi arkadaşlarla beraber uygulayabiliriz vede başkalarıda bu şekilde etkinliklerini daha fazla kişiye aktarabilirler
Saygılarımla...

 

Tarih: 9 Mart 2006, 13:20 - İp: 85.***.**9.206
  • 1