ocanic
ocanic (üye)
İstanbul / Meraklı

Sağ Tık Meselesi

Efendim " son eklenen fotoğraflar" bölümünde ki çalışmaları izliyor bir kısmına yorum yazıyordum ki yorum yazmaktan çabuk sıkıldım.En azından fotoğrafların küçük hallerine sağ tık serbest olmalı bu şekilde yeni pencere açılabilir fotoğraf izlenir yorumlanır ve sayfa kapatılır.Şuan ki hali ile fotoğrafa tıkla yorum yaz geri tuşu ile yazı yazma bölümüne geri gel bir daha geri fotonun yorumsuz hali sonra birdaha geri gelerek ana galeriye dön .. sizcede çok hantal değil mi ? Bu mümkün değilse forumdakine benzer Net Fotoğraf Forum > Dslr / Slr-like >Nıkon D90 Mı Canon Eos 500 D Mi gibi bağlantı linki konulsun...

Ayrıca bir öneri daha Herhangi bir katagoride fotolar izlenirken ileri iconu ile bir sonraki fotoya geçilebilse iyi olacağını düşünüyorum...

Tarih: 10 Temmuz 2009, 11:20 - İp: 78.***.**6.243
serhantumer
serhantumer (üye)
Ankara / Meraklı

umutun dedği doğru aslında.zanledersem bu yöntemle siteden fotoğraf çalmanın önüne geçilebleceği amaçlanmış olabilir.ama isteyen yine hedefine ulaşır.

 

Tarih: 3 Eylül 2009, 11:21 - İp: 193.***.**1.20
byjehan
byjehan (üye)
İstanbul / Amatör

hard diski giden ve yedeklememıs olan bırısı galerıdekı fotograflarını alabılır mı? site yonetımı boyle bır şeye olanak tanıyor mu? merakımdan sordum sadece.

ayrıca kendı fotografına sağ tik olayı bıraz teferruatlı iş sanki.
*******

bu arada mouse larında mıddle (orta) butonları ile resme tıkladıgımızda dırekt olarak yenı sekmede acıyor. tabi mouse ayarlarından orta tusun 'mıddle click' olarak secılmıs olması gerek. en azından mıcrosoft ve a4 tech te boyle.

 

Tarih: 11 Eylül 2009, 02:35 - İp: 78.***.**6.88