yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

Linkleri Ölen Konuların Silinmesi H. K



yaw arkadaşım bu sitede admin yönetici ilgilenen yoqmu ? madem linkleri sildi bu adam veya linkler öldü neden böyle konular çöp kutusuna falan taşınmıyor veya neden direk olarak silinmiyor bu site adminleri maşallah her şeyi çok iyi biliyorlar yok şu legal di yok şu illegaldi hemen kapatırlarda neden böyle olaylara bakmazlar bilmem şimdi küfür etsem way efendim dava açarıs yok bilmem ne yaparıs diip silerler konuyu adamın üstüne gelirler ama başka hiç bişiiiyle ilgilenmezler...

http://forum.netfotograf.com/psd-fon/3d-cube-poster-templates-psd-52700-1.html

Mesela bu arkdaşın açmış olduğu ++ linkli ++ konuların biri hariç hepsinde linkler yok ve ölü

http://forum.netfotograf.com/kimdir.asp?nf=253766

Hengi konuya tıkladıysam linkler yoktu işin açığı aşırı derecede sinirlendim ama bu siteye çöp tenekesi şart bakın başka sitelere konu konu bölüö bölüm çöp tenekesi kırık linkleri ölü konuları bildirenlere + rep yani sitedeki değerinin arttığını gösteren sanal hediyeler var burda ise konu silme var bence ufak bi eklenti olsun veya bu adminler ölü linkli konuları temizlesinler... acaba küfürlü kelime yazsam bulup silebilirlermi ?

Tarih: 9 Mart 2012, 23:55 - İp: 95.***.**4.200
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı


evet.

 

Tarih: 10 Mart 2012, 09:24 - İp: 195.***.**4.202
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



silinir ve üyeliğiniz askıya alınır..

 

Tarih: 10 Mart 2012, 09:25 - İp: 195.***.**4.202
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

başka nick başka üyelik sanal alem de sonsuza kadar ....

 

Tarih: 10 Mart 2012, 15:46 - İp: 95.***.**4.200
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Çoluk çocuğun kendini bilmeden kustuğu yer de değildir burası. Daha Türkçe harfleri kullanmaktan yoksun ergen beyinler, siteyi eleştirmekte bi sakınca görmüyor. Ben bu sitenin yöneticisi olsam, şu Türkçe ile alakası olmayan yazıya dönüp bakmam bile. Arkadaş önce efendi olacaksın, sonra şikayetini efendi gibi Türkçe harflerle yapacaksın zaten cevabını alırsın güzel bir dille.

 

Tarih: 10 Mart 2012, 18:58 - İp: 78.***.**3.203
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Ne yapacak kardeşim yönetim ? Sen yanlışlıkla kopuk linke tıklama diye her gün +40,000 konudaki , yüzbinlerce cevabı mı tarayacak - tek tek linklere mi girecek ? Sonuçta her topikteki her cevaba eklenmiş olan bir link günün birinde - 1 hafta da olur 5 yıl sonra da - kopabilir .

Sen de örnek olarak uğraşıp zaten bula bula aynı üyenin eklediği konuları bulmuşsun - hepsi aynı başlıkta . Üstelik en başında da arkadaş belirtmiş linklerin koptuğunu , vakit kaybetmeyin boşuna diye . İyi sen yorulma, yönetim her gün 200,000 sayfa tarasın senin için ...

 

Tarih: 11 Mart 2012, 00:13 - İp: 96.***.**5.17
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

paperman sen ya site falan görmemişsin yada sadece bu siteyi görmüşsün.. mesela program down ve yardımlaşma olan başka bi sitede veya böyle sitelerin genelinde amatörler hariç çöp kutusu adında bazı konu başlıkları olur. üyeler kırık linkleri adminlere bildirir ve adminler konuyu çöp tenekesine taşır bu şekilde forumda temizleme işlemi olmuş olur...

sansabosa isimli arkadaşım sen eğer efendi olsan öyle salak sulak bi cevap vermezsin .. hem sana ne ki hangi harfleri kullandığımdan ister w koyarım istersem q senin klawyen çok efendi sanırım w q veya türkçe olamayan hiç bi harf yoq demi klawyende?

--------------------------------------------------------------------

Anlatılmak istenen aslında diğer kaliteli forumların hepsinde bulunan çöp tenekesi uygulaması ama .........
eleştirilere eleştiri ile cevap, karşılık veren bi toplum olduğumuzdan dolayı .....


#yalvacyesilcam' tarafından 14.04.2012 08:47:30 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Nisan 2012, 08:45 - İp: 95.***.**8.10
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

"yaw arkadaşım bu sitede admin yönetici ilgilenen yoqmu ? madem linkleri sildi bu adam veya linkler öldü neden böyle konular çöp kutusuna falan taşınmıyor veya neden direk olarak silinmiyor bu site adminleri maşallah her şeyi çok iyi biliyorlar yok şu legal di yok şu illegaldi hemen kapatırlarda neden böyle olaylara bakmazlar bilmem şimdi küfür etsem way efendim dava açarıs yok bilmem ne yaparıs diip silerler konuyu adamın üstüne gelirler ama başka hiç bişiiiyle ilgilenmezler.."

Önce giriş paragrafına bak ( bir tek küfretmediğin ) da ondan sonra insanların üslubunu / neden eleştiri ile cevap verdiğini anlamaya çalış "Qardeşim" .

İş yardım istemeye gelince kuzu gibisin - lütfenler, yardımcı olunlar filan ( q - w harfsiz ). Öyle yazdığında da herkes doğru dürüst cevap vermiş gördüğün gibi .

 

Tarih: 14 Nisan 2012, 18:05 - İp: 96.***.**5.17
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

anlatamadığım bişiii var birilerinin bana cwp vermesi çok ta umrumda falan değil . sen de otuz tane linke tıklasan onlarda ölü link olsa sende muhtemelen ne oluyo lan dersin sanırım . Sorun benim açtığım konuya cevap verilmesi değil bu forumun bi kaç tane daha yan uygulama ve yardımlarla daha iiye taşınması ..

ben burda kendi adıma bişii istemedim.. sadece bi tavsiye insanların böyle durumlarda sinirlenebileceğinden bahsetmek istedim . bunlara biri cvp vermiş vermemiş bana ne ...

benm yazdğm kullandığım harflerdende sana ne ? medem rahatsız oldun yazma cvp falan çok mu mecbur hissettin kendini . çevrendeki her olumsuz şeye böyle mi tepki gösteriyosun sen . sana ne bnm kullandığım harften uslubumadn. ben seni mi hedef alarak açtım bu konuyu rahatsız adam.

 

Tarih: 15 Nisan 2012, 07:33 - İp: 95.***.**8.10
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

http://forum.netfotograf.com/video-kamera/karsilastirma-icin-lutfen-bakin-panasoni-54924-1.html bak bu da bnm açtığım konu ve yazılarım ve uslubum hep aynı rahatsız oluyosan git türk dil kurumuna şikayet et de diim .....

 

Tarih: 15 Nisan 2012, 07:36 - İp: 95.***.**8.10
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



müdaheleci olmayan moderasyon yaklaşımı, istismar edilmemeli...



"iiye", "cwp", "diim" yazımları, bile bile yapılıyorsa... yazacak şey bulamıyorum doğrusu...

 

Tarih: 15 Nisan 2012, 17:08 - İp: 83.***.**6.96
  • 1