serdarz3
serdarz3 (üye)
İstanbul / Meraklı

Galeri de Ki Yeni Sayfa Düzeni

yenilikler her zaman iyidir ;fakat yenilik yaparken ortaya çıkabilecek handikaplarıda beraberinde hesaplamak gerekir.Galerinin yenilenmesi yeni sayfa düzenin olması çok güzel bir şey fakat dediğim gibi handikapları var.Yeni yüklenen fotoğrafların hepsini bir arada görme imkanını ortadan kaldırdı vede bazı üyeler yorum alan fotoğraflar ilk sayfada gözüktüğü için ya kendi fotoğraflarına yorum yazıyorlar yada daha önceden mesajlar kısmından cevap verirken şimdi yorumlar kısmından cevap yazıp fotoğraftaki yorum sayısını arttırıyorlar.Bence burda bir kaos ortaya çıkıyor.Yöneticilerede bu konuda mail attım eğer benim gibi düşünenler varsa bence kayıtsız kalmasın.Kayıtsız kalmayın arkadaşlar...

Tarih: 8 Ekim 2005, 14:00 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma



Kendi fotoğrafına yorum yazınca ön sayfada çıkmaması için sql sorguda biraz uğraştım ancak çözemedim, daha bir gün oldu şimdilik suistimal edileceğini düşünmüyorum ama suistimal edilirse bunada çözüm bulurum.

Ayrıca "yarışmavar" başlığının altındada yazdım, ilk sayfada "son yorum alanlara" göre sıralatma yaptırmamın sebebi şu anda gerek juri ve gerekse "Ayın konusu" başlıkları işlemeye başlamadı bunlarda bir şekilde veri oluşmaya başladığında galerinin girişine değişiklikler yaparım. Ayrıca eklenen tüm fotoğrafları bir arada görünmesi hep şikayet konusuydu, macro bir fotoğrafın yanında kedi fotoğrafı görmek istemiyorlardı ee madem bu sitede kategoriler var bende istedimki her kes ilgi duyduğu alandaki fotoğraflara baksın ve yorumlasın. Bunun yanında ilk sayfada son yorum alan fotoğraflar olursa ve bu fotoğraflarda belli bir çizginin üstünde olursa sonradan eklenen fotoğraflarıda etkileyecektir.

Ama tüm bunlar kanun değil aksayan bir şey olursa değiştiririm

 

Tarih: 8 Ekim 2005, 14:44 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

arkadaşa tamamen katılıyorum . çok garipolmuş ben gelen her fotoğrafı aynı sayfada görmek isterdim. her bölüme ayrı ayrı girip fotoğraflara bakmak çokyorucu zaten bu düzenden sonrada pek girip bakmadım. yani pek hoşolmamış.genelkısmı durmalıydı açılan sayfadan sonra isteyen eski düzendeki giriş sayfasına girmeliordan devam etmeliydi. acizane görüşüm.

 

Tarih: 9 Ekim 2005, 06:46 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

bu arada daha önce birkonu seçelim onun resmini çekelim diye bir başlık altında konu açmıştıkta birçok kişi bizi suçlamıştı şimdi görüyorumda birileri bunu unutmuş destekler olmuş ne garip bir şey değilmi.

 

Tarih: 9 Ekim 2005, 06:50 - İp: yok
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şu anki durumları nasıl değerlendiriyorsunuz peki,sizce.

 

Tarih: 16 Ekim 2007, 01:52 - İp: 85.***.**1.11
  • 1