ucanteneke
ucanteneke (üye)
İzmir / Amatör

Fotoğraf Onayı

Ben bu fotoğrafın site yöneticisi tarafından neye göre onaylandığını çok merak ediyorum .. Bir gün önce koyduğum portre fotoğrafın hiçbir açıklama yapılmadan onaylanmaması (ki sebebi medya tarafından tanınan birinin portresini çekip paylşmak istememse ) karşısında gayet üzgünüm sonuçta burası fotoğraf paylaşım sitesise her fotoğrafında fotoğraf severlere ulaştırılması bu sitenin ilk görevi olması gerek tabiki bu benim düşüncem yasaklamalarla engellemelerle sanırım ülkemizde geçmişten beri süregelen yasaklama engelleme zihniyetini devam ettirmekte netfotoğrafta gayet başarılı olmakta hiç değilse kabul edilmeyen fotoğraf hakkında kabül görmeme sebebini belirtilmesi güzel olabilir ... Ben her fotoğrafada azda olsa birazda saygılı davranılması taraftarıyım..

Tarih: 11 Temmuz 2008, 11:20 - İp: 85.***.**3.213
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kim bu medya tarafından tanınan kişi,ftografı gormedigim için fikir beyan edemiyorum,ama abartmıssınız biraz.
yasaklama engelleme gibi seyler konuyla uzaktan yakından alakalı degil.
burası bir fotograf sitesi,siyaset sitesi degil, fotografların eklenmesi asamasında fotografık degerleri on planda tutulur ve degerlendirilir.
diger kosullar zaten fotograf ekleme sayfasında acıkca belirtiliyor.



NetFotograf eklenen ve onay almış tüm fotoğrafları sürekli yayınlamayı garanti etmez.

Onaylanmış da olsa yukarda istenen bilgilerin eksik-yetersiz-yanıltıcı olduğu tesbit edilen fotoğraflar haber vermeksizin silinecektir.

Lütfen galeriye eklemeyi düşündüğünüz fotoğrafınızı diğer üyelere/ziyaretçilere bir şeyler verebileceğini düşündüğünüz fotoğraflarınız arasından seçiniz, görsellikten uzak ve daha çok hatıra amaçlı fotoğraflar onaylanmıyacaktır.

Galeriye eklediğiniz fotoğraflar, çekim ve çekim sonrası müdahaleleriyle size ait olmalıdır, oluşabilecek yasal sorunlarda ip numaranızda dahil olmak üzere kişisel bilgileriniz ilgili mercilere verileceğini bildiririz.

 

Tarih: 11 Temmuz 2008, 16:37 - İp: 88.***.**3.130
ucanteneke
ucanteneke (üye)
İzmir / Amatör

Benimde zaten sorunum bi açıklama yapılmaması eğer bi açıklama yapılmadığı taktirde bir hata varsa ben bu hatanın sizce ne olduğunu nasıl anlayabilirim ... ? bu açıklanmadıkçada eğer hataysada ki benim yüklediğim fotoğrafta yasaklamayı getirecek hiç bir unsur olmadına ben eminim bence bu sitenin yetersizliğinde görüyorum ... ben zaten o yazan unsurları göz onünde bulundurarak yüklüyorum o zaman fotoğraf sayfasındaki portre bölümüde kaldırılsın portreye hatıra fotoğrafı zihniyetinde yaklaşıyorlarsa zaten bu kadar yazmayada gerek yok ...

 

Tarih: 11 Temmuz 2008, 17:45 - İp: 85.***.**3.213
ucanteneke
ucanteneke (üye)
İzmir / Amatör

çok önemli bir nokta yazdıklarımdada bir cümle yanlış anlasılmasın sitedeki asla fotoğrafları yada fotoğraf çeken kişileri yetersizz değil sitenin yönetim kısmını yetersiz buluyorum ...

 

Tarih: 11 Temmuz 2008, 17:52 - İp: 85.***.**3.213
keremtapani
keremtapani (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bugun netfotograf sayfasinda bir "SEY" gordum(Ona fotograf demeye dilim varmiyor) ve foruma bunu yazma geregi hissettim. Bu "SEY"i yayinlayan kisi ve bu "SEY"in yayinlanmasina onay veren kisinin fotograf anlayisindan suphe ediyorum. Ben cogu zaman fotograf cekerken dogru aciyi, dogru isigi bulmak ve kafamdaki sekilde cekebilmek icin 60'dan fazla poz cekiyorken, daha sonra oturup onlari karsilastirarak, ayiklayarak zamanimi harciyorken boyle bir "SEY"in bu sayfada yayinlanmasi beni cok kizdirdi. Bunun fotograf ile yakindan uzaktan alakasi yok.

Bu "SEY" in linki burada. Buyurun yorum sizin:
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=395861

 

Tarih: 20 Nisan 2010, 18:43 - İp: 87.***.**0.222
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

sitenin insanın içini dökebileceği yer olarak kadar samimi bulunması ve bu eylemi gerçekleştirilmesi güzel birşey ama sanki biraz çizgiyi aşıyoruz ve olayı bencillik noktasına taşıyoruz.

bence olmaması gereken bir davranış. avatarını karart ama portfolyona neden simsiyah bişey yüklüyorsunuz ki? dahası bu neden fotoğraf olarak kabul görüyor ve onaydan geçiyor..

tamam memleket kurtarmıyoruz burada buna sözüm yok ama bukadarıda sizcede fazla değil mi?üstelik neden dolayı bir protesto yada eylem yapıldığınıda yazmamış..

gerçekten çok tuhaf oldu bu insanlar yahu.. sanki biz hiç kötüğ bişey yaşamıyoruz sanki benim hayatım hep 4x4 lük gidiyor.. sanki ben bilmiyorum bu şekilde yapmasını..

galeride olmadığım için sadece buraya yazıp geçeceğim. bence olmamalı. olsa bile nedeni olmalı. varsa bir yanlış düzeltilmeli..

 

Tarih: 20 Nisan 2010, 18:56 - İp: 88.***.**3.238
  • 1