lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Birden Çok İpler

Sevgili Fikret bey..Sizdern beşlki son günlerrde çok şey istiyoruz ama şahsımm adına son bir şey daha isteyeceğim.

Sitemizde özellikle de son günlerde bir çok "yeni ve aktif" arkadaş görmekteyim..Bu gayet normal ama normöal olmayan bir şey var..

Bu arkadaşlardan yine bir çoğunun 1 yıl önceki yaşananlardan haberi var, bazı sanal kahramanların sitede paylaştıkları özel olaylarından haberleri var ve yine bir çoğu selamsız sabahsız sanki çok doğalmış her şeye hakimmiş gibi forumda konulara giriyorlar.Bunlardan hareket ederek bunların eski üyeler ya da birden fazla nikli üyeler olduğunu düşünüyorum..

Sizden ricam bu şüphelerimi gidercek şekilde sitemizdeki aynı İP lere sahip üyeleri deşifre etmeniz.Ya da en azından kendilerine ulaşıp bir açıklama yapmalarını sağlayabilirsin..

Ben burdan ilk adımı atarak "mavka" nikli üyenin eşim olduğunu ve benimle aynı İP i kullandığını itiraf ediyorum..

Bu şekilde olan cesaretli arkadaşlardan da aynı açıklığı bekliyor ve sevgili Fikret beye de bu durum ile ilgilenmesini iletiyorumm

Tarih: 19 Ağustos 2007, 23:20 - İp: 195.***.**7.113
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Seninde bayramını kutlarım lazutemmi..
Keza demiştim ben sana de mi Hadrdiskin çökecek yakında diye..


 

Tarih: 2 Aralık 2009, 00:03 - İp: 88.***.**0.228
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lazutemmi bir de foto sitelerinde de burada da duble klik virüsü var..,kötü reklam yazılımı var, uyarıyor benim prog zati..Yılbaşı üstü benzeri bir yayılma söz konusu olur diye daha önce demiştim sana keza..Dikkat et sistemine sen gene..,,generic host w32 bulaştı ise kurtulamazsın pek.. Bazı SP2 vb amellerde hikaye..Senin w7 bilemem de.. [kasperin yaması vardı bir ara]

 

Tarih: 4 Aralık 2009, 14:44 - İp: 88.***.**5.126
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lazut, aşağıdaki linki aç oradan eksik sürücülerin, b-püsür nevarsa gözükecek,istediğini indir kur mantalitesi uygulayabilirsin,kişisel izdivacın veciben gereği..

TIKLA, emmi..

=> lanser la'ya tıkla..Bak bakam eksiğine ,icabında..

[pzremmi döndü, evet.]

 

Tarih: 8 Aralık 2009, 20:25 - İp: 88.***.**3.202