adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Başarılı Fotoğrafları Ödüllendirme

MERHAB ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BENCE HİÇ BİR SİTEDE OLMAYAN BİR DÜZENLEME YAPILABİLİR BU SİTEDE MESELA HAFTANIN FOTOĞRAFI SEÇİLEBİLİR VE O FOTOĞRAF VE FOTOĞRAF ÇISINA VERİLECEK KÜÇÜK BİR MÜKAFAT ÖDÜLÜ BENCE İNSANLARI DAHA ÇOK TEŞVİK ETMEZMİ .VE BÖYLELİKLE KİŞİLERDE FOTOĞRAFLARINI DAHA GÜZEL VE DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISINDAN CEKER SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NADIL ARKADAŞLAR.

Tarih: 9 Şubat 2006, 17:19 - İp: yok
esoes
esoes (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhaba adapro ben esoes seni destekliyorum olabilir hediye olmasada 1. seçilebilir hatta ilk 3 olabilir ama hediye yerine puanlama sistemi olabilir her kişiye özel yarış halinde tabiiki ilgilenenler için maksat çekişme olsun hırs olsun

 

Tarih: 27 Şubat 2006, 01:29 - İp: 85.***.**6.157
osmannuri
osmannuri (üye)
Karaman / Amatör

mrb adopro arkadaşımızın dediğine ben de katılıyorum biz bunu gerçekleştirirsek fotoğrafa yeni bir hayat fotoğrafla uğraşanlara yeni bir umut doğar ve bu proje gerçekleşirse ben sonuna kadar destek veririm

 

Tarih: 28 Şubat 2006, 17:19 - İp: 85.***.**9.192
m.m.gökhan
m.m.gökhan (üye)
Samsun / Amatör

Sizce menüdeki galeriyi açtığınızda enson yorum alan fotoğraflarda çekiminizi görmek yeterli olamaz mı?

Herhengi bir kritere bağlı olmadan yapılan çekimlerin binlerce kişiyle paylaşılması yeterince tatmin duygusu vermiyor mu Doğrusu böylesine bir paylaşınmdan çok memnunum ben.

Gerçekten böyle bir yarışma ihtiyacı olanlarımızın yine bu sitede duyurulan çeşitli yarışmalara katılması mümkün değil mi!?

 

Tarih: 3 Mart 2006, 18:43 - İp: 81.***.**0.34
ozzyalp
ozzyalp (üye)
İzmir / Amatör

Fena fikir değil aslında ama seçimi kim yapacak? Yine forum üyeleri tarafından yapılacaksa hangi fotoğraflara methiyeler yapıldığını, kimlerin çektiklerine "hayran" olunduğunu bir defa daha irdeleyin derim ben. Aksi takdirde daha sonrasında çetrefil haline gelebilecek tartışmalar yaşanır burada.

 

Tarih: 6 Mart 2006, 18:39 - İp: 85.***.**9.123
  • 1