kirenes
kirenes (üye)
Kırşehir / Stüdyo Fotoğrafçısı

Tamron 18-200 Vc Tecrübeler ⁉

Tamron 18-200 almaya karar verdim tripot kullanmayı pek sevmiyorum ilk defa nikon harici bir lens kullanmış olacağım sizce bana gerekli perfonsı verirmi özellikle elde çekim için önemli

Tarih: 4 Nisan 2017, 22:50 - İp: 151.***.**5.82
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Verir tabi ki. Neden tereddüt ediyorsunuz?
Bütçeniz yetiyorsa nikon 18-200 vrII yi tavsiye ederim. Biraz pahlıdır ama üst düzey bir objektiftire

 

Tarih: 5 Nisan 2017, 07:11 - İp: 212.***.**8.248
papriko
papriko (üye)
İstanbul / Amatör

Tütünün Tarihi
Türkler' den önce Aztekler ,Mayalar ve Kızılderililer tütünü kamışla ya da çeşitli ağaçların yapraklarını sararak içerlermiş. Türkler ise tütün kullanımına çok önemli bir katkıda bulunarak bugünkü bildiğimiz anlamda sigarayı üretmişler. Ünlü Kavalalı Mehmet Ali Paşa 'nın isyan çıkarmasından sonra Türkler bölgeyi kuşatmış . Mısırlılar topların kuvvetini arttırmak için barutları kağıtla sarmışlar. Bu buluşları nedeniyle askerler tütünle ödüllendirilmiş. Pipolarının kırılmış olması nedeniyle bu hediye edilmiş tütünleri kağıda sarıp içmeyi denemişler. Böylelikle bugünkü kullandığımız şeklinde sigarayı icat edilmiştir.
Sigaranın Beraberinde Kullanılan Ürünler
Bugün içtiğimiz sigarayı atalarımıza borçluyuz. Bu eşsiz tadı borçlu olduğumuz sigarayı kullanırken yanında bir iki ürüne daha ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunlardan biri sigara tabakası ile sigaralarınızı tek tek içine dizerek taşımada kolaylık sağlarız. Birbirinden farklı renk renk ,çeşitli modellerle hem göze hitap eden sigara tabakası hem de sigaraları bir arada tutarak kolay bir şekilde taşıma yapmamıza yardımcı olur. Başka bir üründe tütün kesesi . Tütün kesesi ile tütünü sigara kağıdıyla saranlar taşıma kolaylığı yakalarlar. Hem içtiğiniz sigaranın keyfini arttıracak tasarımlarıyla hem de tütünü taşıma kolaylığıyla kullanışlı bir ürün olan tütün kesesine ayrıca tek tek sigaraları da dizebilirsiniz. Ayrıca güzel bir hediyelik eşya olan sigara tabakası ve tütün kesesini sigara içen arkadaşlarınıza hediye ederek sigara içimlerine farklı renk ve hava katabilmeniz de mümkün.

 

Tarih: 27 Mayıs 2017, 16:34 - İp: 172.***.**6.95
  • 1