yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Sony Fe 70-200 Mm F2,8 G Oss

Sony'nin yeni objektifi için ön sipariş kabulleri başladı

Sony çok iddialı olduğu G Master serisinden ürettiği Sony FE 70-200 mm F2,8 G OSS lens için ön sippariş kabulleri başladı. Sony 70-200 G Master ileri seviye teknolojilerle üretilmiş çok iiddialı bir tele zum objektif.

Bir süre önce duyurusu yapılan Sony FE 70-200 mm F2,8 G OSS Ağustos ayı başlarında satışa başlanacak. Aşağıdaki bağlantılardan ön sipariş incelemesi ya da başvurusu yapabilirsiniz. Ama isterseniz Sony FE 70-200 mm F2,8 G OSS lense bir göz atalım...


Sony FE 70-200 mm F2,8 G OSS objektif, "çok yüksek kalite" ve "üstün teknolojik yapı" iddiaları ile piyasaya giriyor.

. G Master nedir?

Sony'nin lenslerinde kullanmaya başladığı G Master tanımlamasının özetle anlamı şu;

"Yüksek çözünürlük ve güzel bokeh efektlerini bir araya getiren yüksek teknoloji ürünü fotoğraf makinesi objektifi. Ve Sony'e göre bu objektifler eşsiz görüntüleme performansının yanında olağanüstü hız, verimlilik ve güvenilirlik sağlar."

. E mount Full Frame fotoğraf makineleri ve E mount APS-C fotoğraf makineleri ile uyumlu.

. Tüm odak uzaklıklarında sabit 2.8 diyafram açıklığı.

. 0,01 mikron yüzey hassasiyetine sahip XA (aşırı asferik) parça, yeni ifade potansiyelleri için daha önce mümkün olmayan düzeyde çözünürlük ve etkileyici bokeh efektleri sağlamaya katkıda bulunur.

. Dört adet ED ve iki Süper ED cam parça, tüm görüntülerde ve netleme uzaklıklarında maksimum çözünürlük ve taşmayan renkler sunmak için renk bulanıklığını bastırır.

. 0,25x maksimum büyütme için minimum netleme mesafesi 0,96 m'dir. Hareketli netleme mekanizması, normal koşullarda yakın çekim performansını etkileyen bozulmaları en aza indirir.

. Gelişmiş çift doğrusal ve halka SSM (Süper Sonik Dalga Motoru) aktüatörleri, hem fotoğraf hem de video AF işlemi için gereken hassasiyeti ve gücü sağlar.

. MTF Tablosu

MTF (Modülasyon Aktarımı İşlevi), bir lensin ince ayrıntıları ne kadar iyi üretebildiğini açıklamaktadır ve ince aralıklı çizgiler arasında elde edilen kontrast derecesine göre ölçülür.

Daha fazla bilgi isterseniz: http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-haber-marka-sony-1.html

Tarih: 14 Temmuz 2016, 14:39 - İp: 212.***.**9.244