semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Sony İle İlgili Bir Yorum,bir Cevap

Sevgili BURKAY abi ve forumun diğer değerli üyeleri..

Tamam "Sony marka ürünlerden uzak durun" diyosun..Nedenlerini çok iyi biliyorum..Fakat şu adreste görülen model öyle hoşuma gittiki,geceleri rüyalarıma giriyor..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=999&productId=bd19927

Bu makina dijital fotoğraf makinası dünyasının Aysun Kayacı'sı..Yani öyle güzel ki,insan sahip olmak istiyor..O merceği,o flaşı,o rengi,o duruşu..İnsan baktıkça iç geçiriyor(hatta wallpaper yaptım)..

Yani şu makinanın özelliklerine(Verdiği aksesuarlara ise özellikle!) ve fiyatına bakıp(Markayı gözönüne almadan) neler diyebilirsin??Tabi ürün daha yeni çıktı ve fiyatının 2-3 ay içinde en az 100 Euro düşeceğini tahmin etmek saçma olmaz kanımca(Ancak Ekim,Kasım arasında alabilirim ayrıca)..

Birde dijital fotoğraf makinası sigortalattırılabilir mi??Bu ürünü alıp,sigortalattırırsam Sony'nin kazıkçı politikasından(Ayrıca bakınız:HP!)kurtulmuş olmaz mıyım??Yani birşey olursa sigorta şirketi karşılar!?Burkay abim,canım abim(Bir insanı tanımadan sevebilmek) ne olursun o değerli fikirlerini benimle paylaş..Tabi forumun değerli üyelerininde yorumlarını bekliyorum..

Tarih: 3 Temmuz 2004, 21:34 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Sevgili mckyra beni yanlış anladın..Bnlf71'yi bizim nikah memurumuz olması için davet ettim..O davetimi kabul etsin sonra tabiki şahitlerimiz olarak seni ve Burkay'ı istiyorum(tabi kabul ederseniz)..Tabi forumun tüm değerli üyeleri davetlidir..Hatta düğünümüz yemekli olup,sınırsız kola içme hakkı vede K.Maraş'tan özel dondurmadan da yine sınırsız yeme hakkınız mevcuttur..Hatta buraya özel firik'leri de beğeninize sunacağız..

Farkındayım forumu rayından çıkarıyorum ama siz beni gaza getiriyonuzAllahım inşallah DSC W-12'yi bana nasip eder..Amin..

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 20:48 - İp: yok
abice
abice (üye)
Bursa / Meraklı

McKyra

Fıght Club (Dövüş Kulubü) filmini seyrettinmi....?
Seyretmediysen seyret tavsiye ederim...
Burkay ve Semioli... kim anlarsın...

Ayrıca Shell-Ferrari atı reklamı ve Turkuaz reklamını (su görüntüleri..) seyret ....

 

Tarih: 5 Temmuz 2004, 12:24 - İp: yok
pyro
pyro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

makina harbi iyi gözüküyormuş be yaw
hadi mutluluklar

 

Tarih: 5 Temmuz 2004, 13:27 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Evet beğendim ama tecrübeli kişilerden yorum istiyorum..Bana sadece alma diyenlere "Neden?" diye bırakta sorayım!Neden beğenilmediğini veya beğenildiğini öğrenip ona göre artılarını,eksilerini zihnimde tartacağım..Aysun Kayacı'yı sadece bir kez benzetme amaçlı kullandım yoksa Aysun Kayacı falan umurumda değil..Rüyalarımı paylaşmıyorum..Ahlak sınırlarını aşmadıkça sanırım istediğim şekilde fikirlerimi yansıtabilirim..Yazında bariz bir şekilde gıcık kaptığını hissettim..Haddime düşmez ama bence anlatmak istediğini daha yumuşak cümlelerle anlatsaydın çok daha iyi olurdu..Yinede teşekkürler,bol fotoğraflı günler esr1980..

 

Tarih: 5 Temmuz 2004, 23:59 - İp: yok
blnf717
blnf717 (üye)
Bolu / Amatör

semioli bazi seyler seni rahatsiz etmesin keyfini kacirma biz Aysun u da sana yakistiririz DSC-W12 yide...Aysun bahane Makina sahane basver derisini...
Selamlar

 

Tarih: 6 Temmuz 2004, 01:22 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili semioli,

Madem ki lütfettin beni ve mckyra yı nikah şahidi yazdırdın ve herşeyden önemlisi bize maraş dondurması ısmarlıyacaksın ben de gittim laci' lerimi benim hanıma ütülettim papyonumu taktım , dolma kalemime mürekkep çektim senin nikah masasında aysu'nun ayağına basacağın günleri iple çekiyorum Benim de rüyalarımı süsleyem o Maraşın nefis dondurması ...Kendimi Göksu ırmağının kıyısında önünde bir tencere dolusu dondurmayı kaşıklarken görüyorum...

Not :Seni bu emelinden vazgeçirmek isteyebilecek dahili ve harici bedbahtların olabilir ,Memleketin bütün dondurmacılarına girilmiş ve baklavacıları işgal edilmiş olabilir ve hatta fakültedeki hocaların ihanet içinde olabilir Fakrü zaruret için de bile olsan Sen onlara aldırma madem çok sevdin al...bir şey olursa ben sana yardımcı olurum nede olsa şahidinim

#burkay' tarafından 06.07.2004 04:27:04 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Temmuz 2004, 04:26 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Oleeeeeeyyyyyyyyy

 

Tarih: 6 Temmuz 2004, 09:31 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Mckyra bizim Sony'nin baldızınıda sana alalım..Kayınço olalım!?Hadi be mckyra hadi be kayınçomSaygılar..

 

Tarih: 7 Temmuz 2004, 18:22 - İp: yok
blnf717
blnf717 (üye)
Bolu / Amatör

Semioli senin sonynin baldizini merak ettim simdi.Yani nasil baldiz oluyor diye.Simdi sen Aysunla sey yani Sony ile evleneceksin de Sony senin Aysun oluyorsa Aysunun baldizi kim. Senin baldiz hadi Aysunun kücük kiz kardesi (Ablasi bende zaten) Aysunun baldizi kim oluyor. mckyra zaten Conan in kardesiyle evli.Güc bende artik diyor.Birde ona kayinco degil Bacanak denir. Yoksa bilerekmi kayinco dedin mfg

#blnf717' tarafından 07.07.2004 18:29:44 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 7 Temmuz 2004, 18:31 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Pardon mckyra benim bacanağım olacak..Kayınço nereden çıktı??

Bu konuda meşhur bir örnek var..Birgün birisi Kim 500 Milyar İster'e katılmış..İlk soru şuymuş:Babanın erkek kardeşine ne denir??Yarışmacı bilememiş ve demişki Ben telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum..Kenan IŞIK demişki:Kimi arayacaksınız??Yarışmacı:Amcamı arayacağım demiş..

Benimkide o hesap!!özür bnlf717..Mckyra'ya Sony'nin en küçük,en yeni baldızını verecez..O benim bacanağım olacak..TEşekküerler..Yaşasın Sony DSC W-12..

 

Tarih: 7 Temmuz 2004, 21:58 - İp: yok