pininfarin
pininfarin (üye)
İstanbul / Meraklı

Küçük Dev Adam, Fuji F31 Buyrun!

Piyasaya buyuk umutlarla çikan, hakkinda bir çok şey söylenen ve dpreview'deki incelemesinin ardindan image ve optik kalitesinde 7.0 puan alarak şaşirtici derecede başariz olan Sony H9'un yarattigi hayal kirikliginin ardindan bu makinayi almayi dusunenlere ayni sitede image kalitesinde 9.0 puan ve "Higly Recommended" tavsiyesi almiş Fuji F31'i tavsiye etmiştim.

Aslinda ayni sinifta olmayan iki cihaz. Biri compact, digeri slr-like. Fakat bir çoguna gore yuksek zoom kabiliyeti haricinde H9'un karsisina F31fd ciktiginda h9 image kalitesinde compact bir makinaya boyun egiyor. Zaten 1/2.5 sensorun, 1/1.7 Super CCD sensör karsisinda ne şansi olabilir ki

F31 fiyati, nikon d50 ile kıyaslanan muhteşem iso ve renk başarisi, ödüllü ve artik bir fenomen makina haline gelmiş olan kardeşi F30'dan daha keskin ve detayli fotolara imza atmasi, super ccd sensorü ve sahip oldugu "face detection" (yüz tanıma) teknolojisi ile bence H9'dan yana hayal kirikligi yasayan arkadaslara derman olacak nitelikte önemli bir alternatif. Aşşagidaki fotograflar dunyanin degişik ülkelerinden insanlarin F31fd ile TAMAMEN AMATÖR KULLANİCİLAR TARAFINDAN ÇEKİLMİŞ. Sonuclar ortada..

H9'mu, F31'mi herkesin kendi tercihi ama benim mantigim her kosulda sinifinin en iyi image kalitesine imza atan Fuji f31fd diyor..







































































[URL=http://imagesh

Tarih: 30 Mayıs 2007, 20:32 - İp: 212.***.**2.138
pininfarin
pininfarin (üye)
İstanbul / Meraklı

İmage kalitesinde kanimca H9'un rakip dahi olamayacagi F31fd fotolarina devam..





































































































[URL=http://imageshack.us]

 

Tarih: 30 Mayıs 2007, 20:57 - İp: 212.***.**2.138
  • 1