chestnut
chestnut (üye)
Bursa / Meraklı

Kodak Easyshare Zd710 7. 1 Mp

Öncelikle, herkese merhabalar
Forumunuzun uzun süredir sessiz takipçilerdenim ve üyelerinizden atakan'ın kızkardeşiyim
Onun sayesinde forumunuzu uzun süredir takip ediyordum ve kısmet bu gece imiş üye olmak için. Fotoğrafa merak sarmış henüz daha yeni yetişecek biri olarak beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.

Daha ilk konu ve mesajımda yardım istemek nasıl olur bilmiyorum ama sizlerle bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.

Amatör olarak fotoğraf çekimlerime başlamak üzere digital bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Çok basit birşey olmasın, başlangıç için iyi bir makine olsun istiyorum ve bu iş için 400,00 ytl gibi bir bütçe ayırabiliyorum şu an için.
İnternet alışveriş sitelerinden birinde
KODAK EASYSHARE ZD710 7.1 MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+G600 PRINTER DOCK+1GB HAFIZA KARTI HEDİYELİ olarak 400,22 ytl ye satışa sunulmuş.
Şimdi benim açımdan bakarsanız iyi bir makine gibi duruyor, ama sizler bu işin ehli olarak ne dersiniz

Makine hakkında avantaj/dezavantaj görüşlerinizi bekliyorum

Keyifli paylaşımlarda görüşmek dileği ile..

Tarih: 3 Şubat 2008, 21:34 - İp: 88.***.**7.18
chestnut
chestnut (üye)
Bursa / Meraklı

22 görüntülenmede bir tek cevap yok. Makine hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

 

Tarih: 4 Şubat 2008, 15:57 - İp: 85.***.**8.186
kralvedat
kralvedat (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

değerli arkadaşım sadece yorum yapmakta doğru olmuyor ama ben size şöyle sorayım siz alacağınız makinadan neler bekliyorsunuz bu makina bence amatörce uğraş verenler için gayet iyi sonuçlar verecektir siyah gövde ve kalitedir o fiyatta gayet uygun yinede başkaca tavsiyeler olursa onlarıda değerlendirmenizi öneriyorum saygılar iyi günlerde ve iyi fotoğraflarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın değerli üyeler.

 

Tarih: 4 Şubat 2008, 17:46 - İp: 85.***.**4.184
chestnut
chestnut (üye)
Bursa / Meraklı

ilginiz için çok teşekkür ederim.açıkçası henüz daha çok yeni olduğum için bir fotoğraf makinesinden beklentilerim nedir ben de tam bilemiyorum çok basit ileride zayıf kalacak bir makine almaktansa, orta ayarda iyi bir makine ile başlamak daha keyifli olur diye düşünmüştüm. kodak çok fazla tavsiye etmeyen de var, ama yok çok iyi bir başlangıç makinesi diyenler de var. Bu yüzden almakla almamak arasında kaldım açıkçası.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim,Keyifli paylaşımlarda görüşmek dileği ile

 

Tarih: 6 Şubat 2008, 00:29 - İp: 88.***.**8.143
  • 1