musinart
musinart (üye)
İstanbul / Amatör

Kodak Easyshare C653

herkese selam...bu siteyi bugün keşfettim ve hemen üye oldum...
2.5 yıldır Kodak DX6490 kullanıyordum ve çok memnundum.Ancak bir süre önce takside unuttum.
Bu sırada o kadar çok özellik çıkmış ki ne alacağıma karar veremedim...
DX6490 seçmemdeki en büyük etken 10X optik zoom olmasıydı.Ayrıca kendi şarj olabilen orijinal pili de çok uzun ömürlü kullanıma izin veriyordu.Bir de video çekimi ışıkta umduğumdan daha kaliteliydi.
Benim ricam şarj ömrü uzun,kaliteli videolara izin veren ve 400 YTL üstü olmayan bir model tavsiye etmeniz olacaktır.İncelemelerim sonucu Kodak Easyshare C653 fiyat/performans olarak ilgimi çekti...Ne dersiniz acaba ?

Tarih: 9 Temmuz 2007, 01:01 - İp: 85.***.**8.34
temelim
temelim (üye)
Bartın / Meraklı

beş-altı aydır Kodak Easyshare C653 kullanıyorum,bu ikinci dijital fotoğraf makinam,bu makinanın en güzel özelliği kullanımının çok kolay ve pratik olması.tek hareketle,otomatik-sarsıntı modu-makro çekim-ve kişisel ayar moduna geçebiliyorsunuz.dakikalarca ayar yapmaya gerek yok.kiisel ayar moduna alırsanız burada da ayrıca l9 ayrı mod var bunlara geçmek te çok kolay.yaka cebinde taşıyabiliyorsun,pil ömrü oldukça uzun bir meraklı ve amatör için biçilmiş kaftan yani...tavsiye ederim.

 

Tarih: 11 Temmuz 2007, 14:24 - İp: 85.***.**5.201
musinart
musinart (üye)
İstanbul / Amatör

ben de inceleyebildiğim kadarıyla pratik ve performans/fiyat oranıyla uygun bir ürün olarak gördüm...zaten eski kodak makinamdan da çok memnun kaldığım için ilgimi çekti...
bir merakım da video çekimi tatmin edici mi acaba ? elbette yüksek bir kalite beklemiyorum bu konuda ama aydınlıkta video kalitesi ne düzeyde ?
tavsiye ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 04:28 - İp: 85.***.**7.190
  • 1