axon
axon (üye)
Zonguldak / Amatör

Hp 735 Sorunu... ?

merhaba hp 735 in lensi dışarda kaldı hani pil biter de kalır ya onun gibi ama yeni pil denedim hiç bişey olmuyo hiç bir tepki vermiyo makina servis bakmamız lazım dedi belki bi bilen falan vardır bi sorayım dedim..
teşekkürler.

Tarih: 28 Ekim 2004, 13:49 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma


Sevgili axon,
Öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
1-Makineni kapat (off )
2-Makineye yeni aldığın Alkalin Pilleri tak. (şarzlı pillerin falan varsa veya adaptör kullanma )
3-Makineyi çekim modunda iken aç (on )
4-Ekran geldi mi? ekranda (lens errror ) yazdı mı? Objektifte herhangi bir ses veya hereket duydun mu? dişliler kırılmış olabilir mi?
Barreli (objektif ) hiçbir şekilde kesinlikle zorlama.Makinenin içini açma.

HP servisleri muhtemelen senden tamir ücreti diye nerdeyse yeni bir makine parası isteyeceklerdir.Dikkat et tamir parasını kabul etmezsende 20 dolar arıza tespit ücreti istiyorlar.Baştan bu parayı ödemeyeceğini söyle zira strep diye bir uygulamadan bahsediyorlar.Bu sterp garantisini zaten yasal olarak vermek zorundalar bunu sana sanki bir lütuf muş gibi sunuyorlar..Servislerine gidersen de eğer kendini enayi yerine koyulmuş hissedersen Müdürleri Kemal DEMİR le görüşmek istiyorumde tavırları hemen değişir..Kolay gelsin sonuçtan bizide haberdar et lütfen....

 

Tarih: 28 Ekim 2004, 15:48 - İp: yok
axon
axon (üye)
Zonguldak / Amatör

çok teşekkürler..
hep şarjlı pille çalıştırmayı denedim..
yeni bir pille çalıştırmayı da denicem inşallah düzelir.
hiç bir sorun yoktu yani düşürmedin bi yere falan da çarpmadım makinayı neden böyle bir şey oldu anlamadım. hp ye mail attım yüklemem için bir update dosyası yolladılar fakat tekrar onlara makinamı açamadağım için dosyayı yükleyemediğimi söyledim.. bakalım ne olacak şu anda ben kıbrıs tayım.. servise türkiye ye döndüğümde götürebilirim ancak..

 

Tarih: 28 Ekim 2004, 17:25 - İp: yok
  • 1