caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Canon A610-620 Aksesuarları Burada

Sevgili dostlar sözkonusu makinalar ile ilgili hemen her türlü aksesuarı bulabileceğiniz bir site mevcut.. canon marka olmayan bu aksesuarların kimisi ile 13x optik zoom ve 16mm geniş açı değerine ulaşılabiliyor. sözkonusu site yabancı bir site ve fiyatlar gerçekten çok ucuz..Bu siteden Türkiyeden alışveriş yapan 1-2 kişi tanıyorum ve çok da memnunlar..

LİNK BURADA

Tarih: 24 Şubat 2006, 14:56 - İp: yok
metalik
metalik (üye)
Ankara / Amatör

Çaglareral gerçekten ucuz buralarda olsa kaçırmazdım. sen almayı düşünüyormusun ordan?

 

Tarih: 24 Şubat 2006, 22:10 - İp: 85.***.**0.29
parody
parody (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Vay en yakın zamanda bütçem müsait olduğunda alırım ben burdan almaya kalksak maşallah nerdeyse makine kadar fiyat isteyecek canon.

 

Tarih: 25 Şubat 2006, 21:15 - İp: 85.***.**6.118
notyet
notyet (üye)
Trabzon / Amatör

şimdi bu sitede yazan fiyatlar gerçektende uygun fakat fazrzedelimki alışverişi yaptık alışverişin yanında vereceğimiz kargo parasıyla türkiyedeki fiyatlara çıkmayacak mı?ayrıca kaç günde gelecek?ve acaba güvenilir bir site mi?

 

Tarih: 26 Mart 2006, 18:34 - İp: 85.***.**2.13
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

Öncelikle senin verdiğin sadece arama kısmı. buradan yapacağın alışveriş e dikkat et. Bunun sebebi karşı tarafın sana göndermemesi.(5 yıldır çalışıyorum ebay ile) benim başıma neler geldi neler diyebilecek kadar da deneyimliyim. para kaptırmadan tut,bir tır mal getirtmeye kadar.sorun yaptığın alışveriş değil,seçtiğin satıcı. güvenebilmen için belli başlı kriterler var. adamlar 1 dolara parça satıp,yol parasına(kargo ulaşım vergi gümrük felan tipi)sana aynı fiyata getiriyorlar. Ben az evvel de başka konuda yazdım,sipariş verdiğimi.okuyanlar için anti -parantez açayım,arkadaşıma söyledim siparişimi.

tekrar e bay e dönmek gerekirse.çok fazla güvenilirliği yok.Bunu burdan herkese söyleyeyim. en ummadık ürün gümrüğe takılabilir ve büyük şehir haricinde bir yerdeyseniz çok uğreşırsınız.

Ben bir keresinde araba göstergesi getirttim(komple takım)gümrükte takıldı.(ürün 2.el) adamlar açtı baktı ve bu ne dediler bana? Ben de özel bir makinenin göstergesi dedim,hemen adamın yanında ki memur lafa atladı,araba göstergesi olmasın ? adamlara doğruyu söylesen bile gümrük te takılırsa(yüzde 50 belki 60 ihitmal) vermiyorlar.Ve kaldı gösterge. bu adamlara bağımlı bir şey.(istanbul gümrüğü için)

Son 2 senedir zorda kalmadıkça bir şey sipariş etmemeye gayret ediyor. İmkanınız varsa yurtdışında yaşayan bir arkadaşınıza ya da akrabanıza sipariş verin.Benden tavsiye. ama yok benim param var,dilim var,satıcıyla anlaşır göndertirim derseniz ayrı.

Eğer,alacağınız ya da aldığınız ürün

-uzakdoğundan gelecekse 19 - 24 gün içerisinde elinizde.
-USA olursa 3 - 6 gün
-İngiltere tarafı olursa 5 gün.

Hadi paranızı kaptırdınız ürün gelmedi.(olabilir)Ebay e direk mail atamıyorsunuz.belli bir iki soru cevap yapıp bir form doldurup gönderiyorsunuz. Adamlar bunun için sizden 5.95 dolar gibi ücret kesiyorlar.Araştırma başlıyor ve sonuçsuz kalırsa : yanan para + araştırma parası havaya gidiyor. Her ne kadar geri ödeme kelimesini okusanızda işe yaramıyor.

Unutmadan,ülkemizi ne yazik ki tanımıyorlar.bunu da eklemek isterim.We çoğu satıcı dünya çevresine (genel anlamda kıtalararasına)gönderim yapmıyorlar.

Sonuç olarak,devlet,devlet büyükleri,müdürler gibi terimler bu işin içine girmediği sürece dışarıdan ürün sokmak bir hayli zor oluyor.Yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız,tabii ki rahatlar,en başta ülkeleri tanınıyor.Saygı duyuluyor ve istediği ürünleri bir şekilde yollanabiliyor.Sorunsuzca...

aklıma bir çırpıda bunlar geldi.Sanırım bu konu daha evvel de açılmıştı.Neyse yazmak buraya kısmetmiş.

saygılar..

 

Tarih: 26 Mart 2006, 19:05 - İp: 85.***.**7.180
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Açıkçası ben de hala güvenip de alışveriş yapamadım bu siteden..

 

Tarih: 26 Mart 2006, 20:38 - İp: 85.***.**6.159
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Yabancı forumlarda bu siteyi çok methediyorlar. ancak Türkiye'ye ürün gönderiyorlar mı, bilmiyorum.

 

Tarih: 3 Nisan 2006, 11:32 - İp: 85.***.**3.228
baykaran
baykaran (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşlar..net.ten alışveriş yapmak gibi bir alışkanlığım yok ama...bu site geçenlerde SABAH gazetesinin baş sayfalarında çok iyi bir biçimde tanıtılıyordu...en iyiler arasında gösteriliyordu...ben o yazıyı okuduğumda siteden emin olmuştum... [>:D

 

Tarih: 2 Mayıs 2006, 01:01 - İp: 85.***.**9.252
  • 1