onderkoksal
onderkoksal (üye)
Ankara / Amatör

Amerikadan D70 Alanlar....

Amerikadan arkadaşıma d70 (AF-S DX 18-70mm Zoom-Nikkor f/3.5-4.5 lens ile birlikte) aldıracağım...kendisi getirecek... amerikadan d70 alanlar hangi şartlarda ve hangi fiyata, nereden aldıklarını belirtirlerse çok yardımcı olacaklar.

Tarih: 24 Kasım 2004, 20:20 - İp: yok
crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

Şunu anlamıyorsun caazul, buradaki kimse ben şu sitede şu fiyata gördüm, verirsen alırım demez o adama 20-30 milyon için. Öğrenmek istememdeki amaç bende D70 alacağım ve adamların indirim sınırları ne kadar, onu bilmek istiyorum. Ben sözünü çiğne demiyorum sana, ama adamın sana onu söyletmemesindeki amaç ne olabilir bunu bir düşün. Adam kar ediyor ise bunu niçin insanların bilmesini istemesin ki? Anlatabildim mi?
Şu açıdan da bakmak gerekirse madem D70+Lens kiti amerikadaki fiyata alınabiliyor, (ki ben buna hala inanmıyorum, araştırmadığım yer kalmadı)sen bunu niye yazıp insanların aklını karıştırıyorsun, yani ben, şu, bu veya o, o fiyata alamayağız ki? Sadece sen almışsın.
Amacım sana kızmak veya seni rencide etmek değil, yalnış anlama ama ben ne kadar zamandır uygun fiyatlı bir D70 peşindeyim ve insanların böyle kişilerle oyun oynar gibi sözler sarfetmesi pek te hoşuma gitmiyor doğrusu.
Herkese iyi geceler.Yatın artık be gözleriniz kan çanağına dönüşmüş.

 

Tarih: 2 Aralık 2004, 02:14 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

geçektan söyle şu fiyatı artık...amaç ne kadar kar ettikleri??

 

Tarih: 2 Aralık 2004, 17:19 - İp: yok
onderkoksal
onderkoksal (üye)
Ankara / Amatör

yaw harbi söyle.. çok merak ediyorum... taa amerikadan aldırcam ve bir de arkadaşım olur gelemezse kargo eklenecek... gerçekten makul bir fiyatsa deriz ki "demek bu makina türkiyeden bu fiyata alınıyomuş hem garanti olayı da var; amerikadan kasmaya gerek yok"...
ayrıca başka bir konu sizce amerika fiyatları şubat ortasına kadar ucuzlar mı? gerçi ucuzlamayı bırak almayı düşündüğüm site buydig.com 20$ zam yapmış, canım sıkıldı....

 

Tarih: 2 Aralık 2004, 18:52 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

dijital devrimde her gecen gun fiyatlar ucuzlamak zorunda xder.. sen merak etme duser yine fiyati.. ama sen sen ol parani dolar olarak sakla, sonra dolar yukselmesinden de etkilenme..

 

Tarih: 2 Aralık 2004, 18:56 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Dadanagast dolar daha düşecek diyorlar.Gerçi ne kadar doğru kimse bilemez ama gösteriyorki daha düşecek çünkü hergün ucuzluyor bende onun için paramı daha dolara çevirmedim...

 

Tarih: 4 Aralık 2004, 13:54 - İp: yok
nba
nba (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar bırakalım kaça almışsa almış;zaten hiçbir esnaf kara kaşına kara gözüne bakıp da indirim yapmaz...
ya tanıdıktır,ya da bi münasebet olmuştur daha önce...
fiks muhabbettir zaten "aabi sana yapıyorum bu indirimi,başkasına söyleme ama"...
bırakın yau boşverin;900 dolara alacak hali yok ya...

 

Tarih: 5 Aralık 2004, 17:27 - İp: yok